Παρασκευή 17 Μάιος 2024, 16:09
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο ματς της Παναχαϊκής

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές που είδαμε στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη, στη μνήμη ενός εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών που πέρασαν ποτέ από την Πατρινή ομάδα.

Του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, του σέντερ φορ της μεγάλης ομάδας της Παναχαϊκής, του μίστερ γκολ των «κοκκινόμαυρων» και αργότερα του προπονητή που βοήθησε δεκάδες ποδοσφαιριστές, αλλά και δημοσιογράφους ακόμα και στα πρώτα τους βήματα, με το ήθος, την αξιοπρέπεια του και τις γνώσεις του.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μικές, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, έδωσε στα δύο εγγόνια του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, παρουσία της κόρης και του γιου του μεγάλου άσσου, μια φανέλα με το όνομα του παππού τους.

Οι παίκτες της Παναχαϊκής στη συνέχεια πλησίασαν στις κερκίδες που ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί των «κοκκινόμαυρων» και πέταξαν προς το κοινό, κυρίως στα παιδιά, τις φανέλες αυτές, τιμώντας τον εκλιπόντα, με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου, όσο και για αυτή του άλλου μεγάλου παίκτη της Πατρινής ομάδας, του βράχου της άμυνας των «κοκκινόμαυρων», Γιώργου Σίδερη. 

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έζησαν οι φίλαθλοι και οι οπαδοί στο γήπεδο και σίγουρα μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς αυτούς τους 2 ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τόσα πολλά στην Παναχαϊκή.

«Είμαστε περήφανοι πατέρα» έγραψε η Μαρίτα Μιχαλοπούλου στην φωτογραφία μαζί με τον αδελφό της Γιώργο Μιχαλόπουλο, τη στιγμή που τα εγγόνια του κυρ Ανδρέα παραλαμβάνουν τη φανέλα με το όνομα του παππού τους.



πηγή: patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News