Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 13:36
Sports

Φώτης Ιωαννίδης: «Δύσκολη η περίπτωση για Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αδιάλλακτος ο Παναθηναϊκός» γράφει η A Bola


Αυτό που “φωνάζει” ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή που φάνηκε να υπάρχει ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη, φαίνεται πως το καταλαβαίνουν σιγά σιγά και τα Μέσα από την Πορτογαλία.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα ήθελε να ενισχυθεί επιθετικά με τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά η “A Bola” χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό ως ένα αξεπέραστο εμπόδιο σε αυτή την υπόθεση.

«Οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα επιθετικό είναι πολύ δύσκολες. Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της στα 20 εκατ. ευρώ, καθώς η ελληνική ομάδα είναι αδιάλλακτη. Τα ποσά που ζητούν για τον Ιωαννίδη και επιμένουν να μην μειώνουν τις απαιτήσεις τους είναι απρόσιτα για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, που ακόμη πάντως δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 24χρονου άσου που θέλει πολύ ο Ρούμπεν Αμορίμ», αναφέρουν οι Πορτογάλοι σημειώνοντας και την πρόταση της Ίπσουιτς που απορρίφθηκε.

«Ο Αμορίμ επικοινώνησε με τον παίκτη και του εξήγησε τον ρόλο που του ετοιμάζει και τον δελεάζει με τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Η προοπτική της Σπόρτινγκ είναι αυτή που ενθουσιάζει τον Ιωαννίδη περισσότερο», υποστηρίζει η A Bola. «Στη Λισαβόνα περιμένει τον Έλληνα φορ ένα συμβόλαιο μέχρι το 2029, με ρήτρα 80 εκατ. ευρώ ή ακόμη και 100 εκατ. ευρώ. Όμως όλα περιπλέκονται λόγω της επίμονης στάσης του Παναθηναϊκού, που έχει και τον τελευταίο λόγο», καταλήγει.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News