Κυριακή 30 Ιούνιος 2024, 20:10
Ελλάδα

Φωτιές: Η Αττική στο «κόκκινο», η Ύδρα στις φλόγες και… ασυνείδητοι έριχναν πυροτεχνήματα στην Πάρνηθα


Εξοργιστικά είναι τα βίντεο του εξασφάλισε το MEGA με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται στην Πάρνηθα μες στη νύχτα, ενώ είχε σημάνει «κόκκινος» συναγερμός για πυρκαγιά στην Αττική και μάλιστα την ίδια ημέρα που καιγόταν η Ύδρα λόγω βεγγαλικών.

Στα πλάνα που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός του MEGA, καταγράφονται αλλεπάλληλες ρίψεις πυροτεχνημάτων καθιστώντας φανερό ότι οι διοργανωτές δεξιώσεων αγνοήσαν τις απαγορεύσεις για πυροτεχνήματα στη Βαρυμπόμπη.

«Πάρτι» βεγγαλικών με 10 μποφόρ στο δάσος της Πάρνηθας

Βίντεο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει την ρίψη πυροτεχνημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Πάρνηθας. Το «πάρτι βεγγαλικών» έκανε τη νύχτα μέρα, μια νύχτα που οι ριπές του ανέμου έφταναν τα 10 μποφόρ κάνοντας την κατάσταση εξαιρετικά επικίνδυνη. Μια περιοχή όπου πριν από τρία χρόνια, τέτοια εποχή, είχαν καεί σπίτια και περιουσίες.

Όχι μία, αλλά δύο φορές έκαναν τη νύχτα – μέρα με πυροτεχνήματα στον νυχτερινό ουρανό της Πάρνηθας

Με τις ριπές ανέμων να φτάνουν τα 10 μποφόρ και τις προειδοποιήσεις να φτάνουν ακόμα και στα κινητά τηλέφωνα για προσοχή, κάποιοι επέλεξαν να ρισκάρουν περιουσίες και ζωές, ρίχνοντας πυροτεχνήματα κοντά στο δάσος της Πάρνηθας.

Μάλιστα σε ένα δεύτερο βίντεο – ντοκουμέντο, χθες το βράδυ (Σάββατο 22/06), πάλι κοντά στην Πάρνηθα υπήρξε ρίψη βεγγαλικών, ενώ τα επίπεδα επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς το Σάββατο ήταν στο 4.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News