Πέμπτη 16 Μάιος 2024, 6:44
Ευ Ζην

Εύβοια: Η παραλία της Χιλιαδούς που «συστήνεται» και εντυπωσιάζει μέσα από ταινία του Χόλιγουντ

Η παραλία με τα πεντακάθαρα νερά βρίσκεται στην Εύβοια, με τα πλάνα που προβάλλονται στην κινηματογραφική ταινία να αποσπούν διθυραμβικά σχόλια…

Η παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια βρίσκεται στην 5άδα ψηφοφορίας για τις τοποθεσίες που εμφανίζονται σε κινηματογραφικές ταινίες και διαγωνίζονται για το βραβείο «Location Award 2022 for Best European Filming Location» που διοργανώνει κάθε χρόνο το European Film Commission Network.

Η παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια αποτελεί τοποθεσία της πολυβραβευμένης ταινίας «TRIANGLE OF SADNESS» – («Τρίγωνο της θλίψης») του Ruben Ostlund. Κατά τα παλαιότερα χρόνια η Χιλιαδού ήταν ορμητήριο πειρατών. Αρκετοί μάλιστα από τους κάτοικους της γύρω περιοχής ισχυρίζονται πως οι πρόγονοί τους ήταν πειρατές.

Η Μαρία Κουφοπούλου, επικεφαλής του Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου το οποίο κατέθεσε την υποψηφιότητα, μίλησε στην ΕΡΤ για την ταινία και την επιλογή της Χιλιαδούς, και παρότρυνε τους θεατές να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα της. Η ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του EUFCN ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια που τα καλοκαίρια γεμίζει καθημερινά από ντόπιους και τουρίστες που απολαμβάνουν τα πεντακάθαρα νερά της.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News