Πέμπτη 27 Ιούνιος 2024, 20:50
Πολιτική

Έξαλλος ο Γιώργος Τσίπρας για τα περί αργομισθίας στον ΣΥΡΙΖΑ: «Τους φτύνω στα μούτρα – Όχι σε εμένα αυτά»


Φανερά έξαλλος, εκτοξεύοντας σφοδρά «πυρά», εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσίπρας σε νέες δηλώσεις του μετά την ηχηρή απόλυσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο «χτυπά» τσουνάμι αποχωρήσεων.

Περιγράφοντας πώς ακριβώς απολύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ κι απαντώντας σε όσα υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά, ότι είχε ζητήσει να παραμείνει έμμισθος για να έχει ασφαλιστική κάλυψη παρότι δεν διατηρούσε το αξίωμά του, ο Γιώργος Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά: «τους φτύνω στα μούτρα».

«Με παίρνει ο οικονομικός υπεύθυνος και μου λέει “λύεται η σύμβασή σου”. Εγώ είπα να λυθεί η σύμβαση, αλλά γιατί ειδικά εγώ, υπάρχει κάποια απόφαση οργάνου; Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός ότι δεν μπορώ να προσφέρω; Απάντηση δεν υπήρξε και έληξε εκεί το θέμα. Ούτε συμφωνία υπήρξε, ούτε αυτές οι αθλιότητες ότι ζήτησα παράταση για ασφαλιστική κάλυψη που δεν έχω τέτοια ζήτημα», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Τα περί αργομισθίας από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με την Αριστερά ή η μόνη τους σχέση είναι έμμισθη σε μένα, όχι απλά τους το επιστρέφω, αλλά τους φτύνω στα μούτρα για να τελειώνουμε. Όχι σε μένα αυτά τα πράγματα».

Σημειώνεται πως οργισμένη ήταν και η ανάρτησή του χθες το βράδυ (20.06.24), με την οποία εξαπέλυσε οξεία επίθεση κατά της Βούλας Κεχαγιά.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσίπρας ανέφερε:

«Σχετικά με δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου κ. Βούλας Κεχαγιά. Όλα όσα της είπαν να δηλώνει και με αφορούν είναι απολύτως ψευδή. Το γνωρίζει και η ίδια. Οι αθλιότητες για «αργομισθία», για δήθεν αίτημά μου για «κατ’ εξαίρεση μισθοδοσία», για δήθεν αίτημά μου για «ασφαλιστική κάλυψη» κλπ, είναι εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων. Θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία.

Είμαι εσωκομματικά «κομμένος» εδώ και πολλούς μήνες όχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους «Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!». Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κ. Βούλα Κεχαγιά. Ότι το «κόψιμό» μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, ήταν επίσης αναμενόμενο. Ότι αυτή η επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου. Και επικίνδυνοι και πολύ «λίγοι».

Αναμένω ακόμη, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες παγκοσμίως «εκλογές» για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το «πίστευε και μη ερεύνα». Κι αυτό, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα…»

 





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News