Κυριακή 19 Μάιος 2024, 14:49
Media

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου έκανε Πάσχα στη Σουηδία με τον Φωκά Ευαγγελινό


Για την εβδομάδα της φετινής Eurovision βρίσκονται στην Σουηδία η Έλενα Παπαρίζου, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Jerome Kaluta και ο Θανάσης Αλευράς, οι οποίοι μαζί…τσούγκρισαν αυγά.

Η Eurovision πρόκειται να ξεκινήσει αύριο Τρίτη (06.05.2024) με την έναρξη του Α’ Ημιτελικού στις 22:00. Ήδη εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται στο Μάλμε, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, η ελληνική συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι. Την τραγουδίστρια εννοείται συνοδεύει ο Φωκάς Ευαγγελινός που για ακόμη μια χρονιά ανέλαβε την σκηνική παρουσία, η πρώην νικήτρια Έλενα Παπαρίζου και οι εκφωνητές της ελληνικής μετάδοσης Θανάσης Αλευράς και Jerome Kaluta.

Εν όψει την χτεσινής Κυριακής του Πάσχα, οι 4 καλλιτέχνες συναντήθηκαν για να περάσουν μαζί την γιορτινή αυτή μέρα. Η Έλενα Παπαρίζου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου ποζάρουν όλοι μαζί κρατώντας κόκκινα αυγά, έτοιμοι να τα τσουγκρίζουν τηρώντας το έθιμο και στην Σουηδία.

«Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση από τη Σουηδία», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια στο post της.

Σήμερα, μάλιστα, στο Μάλμε έφτασε και o Αντίνοος Αλμπάνης για να παρακολουθήσει τον διαγωνισμό και να στηρίξει τις συμμετοχές της Κύπρου και της Ελλάδας. Τον ηθοποιό υποδέχτηκε ο Θανάσης Αλευράς.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί ο Α’ Ημιτελικός του διαγωνισμού, όπου εμφανίζεται η συμμετοχή της Κύπρου. Την Πέμπτη 9 Μαΐου θα γίνει ο Β’ Ημιτελικός με την συμμετοχή της Ελλάδας ενώ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 είναι ο μεγάλος Τελικός.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News