Παρασκευή 28 Ιούνιος 2024, 22:56
Sports

Euro 2024: Τεράστια ποσά για τις WAGS των παικτών της Εθνικής Αγγλίας με κάθε χορηγούμενο ποστ από τα γήπεδα της Γερμανίας


Το Euro 2024 δίνει την ευκαιρία στις συντρόφους των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγγλίας (WAGS) να βγάλουν σημαντικά ποσά από τις χορηγούμενες αναρτήσεις που θα κάνουν, κατά την παρουσία τους στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι αναρτήσεις που θα κάνουν οι σύντροφοι (WAGS) των παικτών της Εθνικής Αγγλίας κατά την παρουσία τους στο Euro 2024, αναφέρεται να ενισχύσει σημαντικά τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, μέσα από χορηγούμενα ποστ που θα κάνουν στα γήπεδα της Γερμανίας

Στην πρώτη θέση της λίστας με τις Influencer – WAGS της Εθνικής Αγγλίας και με βάση τη συγκεκριμένη στρατηγική προώθησης και του αριθμού των followers που έχουν, βρίσκεται η Ντάνι Ντάιερ, σύντροφος του Τζάροντ Μπόουεν.

Οι 3.8 εκατομμύρια ακόλουθοι στο προφίλ της στο Instagram μπορούν να της προσφέρουν μέχρι και 19.000 ευρώ ανά ποστάρισμα.

Η σύντροφος του Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ, Άιρις Λο, που μετρά 765.000 followers στην πλατφόρμα, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, καθώς μπορεί να κερδίσει 6.000 ευρώ ανά φωτογραφία που θα αναρτά.

Στην τρίτη θέση του βρίσκεται η Λάουρα Σέλια, η οποία εμφανίζεται να είναι σε σχέση με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Το 25χρονο μοντέλο από την Ολλανδία διαθέτει 500.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram, αριθμός που θα της προσφέρει κάτι παραπάνω από 4.000 ευρώ ανά ποστάρισμα μέσα από τα γερμανικά γήπεδα.

Η σύζυγος του αρχηγού της ομάδας, Χάρι Κέιν, Κέιτ, ακολουθεί στην τέταρτη θέση.

Έχοντας 292.000 followers μπορεί να περιμένει να έχει 346.434 ευρώ για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News