Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 21:06
Sports

Euro 2024: Πορτογάλος δημοσιογράφος επιτέθηκε σε παρέα νεαρών on air – «Είναι Άραβες που προκαλούν προβλήματα»


Καυγά on air έστησε ένας Πορτογάλος δημοσιογράφος όταν επιτέθηκε σε μια παρέα νεαρών στη Λειψία της Γερμανίας, την ώρα που μετέδιδε ζωντανά το ρεπορτάζ του για το Euro 2024. 

Όλα έγιναν τη Δευτέρα (17.6.2024) όταν ο δημοσιογράφος Νούνο Περέιρα επιτέθηκε σε νεαρούς με κλωτσιές σε ζωντανή σύνδεση. Ο ίδιος αμέσως μετά είπε πως οι νεαροί είναι αραβικής καταγωγής και προκαλούν συχνά φασαρίες στο Euro 2024: «Είναι κάτι που συμβαίνει εδώ, αρκετοί νεαροί αραβικής καταγωγής μπαίνουν στα πλήθη για να προκαλέσουν προβλήματα. Όλα έληξαν καλώς, εξαφανίστηκαν και πήραν μαζί τους ένα πορτογαλικό δώρο».

Στην εικόνα που μεταδόθηκε ζωντανά φαίνεται ο Περέιρα να σπρώχνει, να κλωτσά και να φτύνει τους νεαρούς που βρίσκονταν και τον ενοχλούσαν.

Σύμφωνα με το κανάλι SIC στο οποίο εργάζεται ο δημοσιογράφος ο Περέιρα «δέχθηκε επίθεση από οπαδούς που τον έσπρωξαν». Το κανάλι ανακοίνωσε επίσης ότι ο δημοσιογράφος υπέστη εξάρθρωση ώμου.

Ωστόσο, χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστη τη συμπεριφορά του δημοσιογράφου, κατηγορώντας τον για ρατσιστή, μεροληπτική και ξενοφοβική συμπεριφορά και ζητούν από το κανάλι να επιβάλει κυρώσεις εις βάρος του. 

 





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News