Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 19:30
Sports

Εuro 2024: Οι φάσεις και τα γκολ από τα παιχνίδια Ρουμανία – Ουκρανία 3-0, Βέλγιο – Σλοβακία 0-1 και Αυστρία – Γαλλία 0-1


Η τέταρτη μέρα του Euro 2024 επιφύλασσε την πρώτη έκπληξη στην διοργάνωση, με την Σλοβακία να ρίχνει στο καναβάτσο το Βέλγιο, το οποίο κέρδισε με 1-0 σκορ, ενώ από την πλευρά της η Γαλλία τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Αυστρία, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0.

Τρία παιχνίδια περιελάβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (17/06/24) στο Euro 2024, με τις ομάδες να προσφέρουν για μια ακόμη ημέρα θέαμα και συγκινήσεις. Ρουμανία, Σλοβακία και Γαλλία κέρδισαν Ουκρανία, Βέλγιο και Αυστρία αντίστοιχα, με τα προγνωστικά να ανατρέπονται για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

Την αρχή έκανε η Ρουμανία η οποία με μια μεστή εμφάνιση κέρδισε 3-0 την Ουκρανία, με τους Ρουμάνους να δείχνουν τρομερή θέληση και αποφασιστικότητα σε όλο το παιχνίδι.

Στάντσιου, Μάριν και Ντράγκους σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα του Ιορντανέσκου, η οποία έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης για τη νοκ – άουτ φάση της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της η Ουκρανία η οποία συγκίνησε κατά την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο δεν παρουσίασε καλή εικόνα και γνώρισε μια βαριά ήττα, η οποία μπορεί να αποτελέσει μοιραία.

Θύμα έκπληξης έπεσε και το Βέλγιο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν την Σλοβακία να παίρνει μια αναπάντεχη νίκη απέναντι τους, ένα βράδυ που οι Βέλγοι σκόραραν δυο φορές, ωστόσο αμφότερα τα γκολ ακυρώθηκαν, έπειτα από εξέταση στο VAR.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η Σλοβακία να κερδίσει το Βέλγιο και να βάλει το σύνολο του Ντομένικο Ταντέσκο σε μπελάδες.

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι σημειώθηκε από τον Σράζ στο 7΄.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, η Γαλλία κέρδισε μεν την Αυστρία, προβλημάτισε δε με την απόδοση της.

Οι «τρικολόρ» πήραν μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα αρκετά σκληρή, που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του Ντιντιέ Ντεσάν, με τον αρχηγό και κορυφαίο παίκτη των Γάλλων να αποχωρεί από την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα ο Κιλιάν Εμπαπέ συγκρούστηκε με τον Ντανσό στην προσπάθεια του να κάνει κεφαλιά, με τον 25χρονο επιθετικό να σωριάζεται στο έδαφος και να δέχεται την ιατρική βοήθεια.

Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό ο Εμπαπέ να έχει υποστεί κάταγμα μύτης, μια εξέλιξη αρκετά άσχημη για την Γαλλία ενόψει της συνέχειας στο τουρνουά.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε από παίκτη της Αυστρίας, καθώς ο Βέμπερ στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα στο 38΄την έστειλε στην εστία της ομάδας του.

Τα αποτελέσματα της Δευτέρας (17/06/24)

Ρουμανία – Ουκρανία 3-0

Βέλγιο – Σλοβακία 0-1

Αυστρία – Γαλλία 0-1



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News