Κυριακή 28 Απρίλιος 2024, 2:40
Auto-Moto

Ετοιμοπαράδοτο και καλοεξοπλισμένο Jeep Compass 4xe Business


Το Jeep Compass 4xe, στην έκδοση Business παραμένει ένα από τα best-seller της κατηγορίας, αποτελώντας έναν πολύ καλό συνδυασμό μεγέθους-ευρυχωρίας.

Εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα πλεονεκτήματα του εξηλεκτρισμού, το PHEV Jeep Compass 4xe παραμένει μια κορυφαία επιλογή για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν μιλάμε για το επίπεδο εξοπλισμού Business, το οποίο διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα στοιχεία πολυτέλειας και τεχνολογίας, ενώ επιπρόσθετα είναι ετοιμοπαράδοτο.

Το plug-in hybrid Jeep Compass αποδίδει 240 ίππους και μπορεί να διανύσει ηλεκτρικά 50 km

 Jeep Compass

Υιοθετώντας το plug-in hybrid σύστημα της Jeep με ισχύ 240 ίππων, εξασφαλίζει ισχυρή επιτάχυνση κάθε φορά που ο οδηγός την αναζητά, παράλληλα με οικονομική και άνετη καθημερινή μετακίνηση. Η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να αγγίξει τα 50 km, ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίσει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες. Με πιο απλά λόγια, μπορείς να το φορτίζεις στην εργασία του και να το παραλαμβάνεις πλήρως φορτισμένο για να επιστρέψεις στο σπίτι.

Για την άνεση και την ασφάλεια φροντίζει το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού του Compass 4xe Business. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με handsfree άνοιγμα, ζάντες αλουμινίου 18”, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”, οθόνη infotainment 10,1” με πλοήγηση, ασύρματο Apple CarPlay-Android Auto. Παράλληλα, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με θέση ασύρματης φόρτισης συσκευών, φώτα LED, όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάμερες περιμετρικής θέασης 360ο, αυτόματο παρκάρισμα, παρακολούθηση τυφλού σημείου καθώς και αναγνώριση των οδικών σημάτων. Σημαντική είναι και η ύπαρξη δύο καλωδίων φόρτισης, ώστε να υποστηρίζεται η φόρτιση τόσο σε οικιακή πρίζα όσο και σε wallbox.

Jeep Compass

Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το όριο των €40.000 και με εκπομπές CO2 που δεν υπερβαίνουν τα 50 g/km, το Compass 4xe Business έχει μηδενική φορολόγηση για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, όπως και όλα τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου. Επιπλέον, το αυτοκίνητο δικαιούται να κινείται χωρίς κανένα περιορισμό στο Δακτύλιο και να χρησιμοποιεί δωρεάν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ οι δαπάνες μίσθωσής του εκπίπτουν με αυξημένους συντελεστές από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, όπως ενισχυμένους συντελεστές έχουν και οι φορολογικές αποσβέσεις του.

 

 





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News