Τρίτη 25 Ιούνιος 2024, 8:57
Sports

Εθνική Ελλάδας: Τη Δευτέρα η πρώτη συγκέντρωση για το Προολυμπιακό, με Γιάννη Αντετοκούνμπο, Σλούκα και Τανούλη οι κλήσεις


Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ μπαίνει σε ρυθμούς Προολυμπιακού, με την «γαλανόλευκη» να προπονείται για πρώτη φορά την Δευτέρα (17/06/24) στο ΣΕΦ.

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά, με τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να έχουν την Δευτέρα (17/06/24) την πρώτη συγκέντρωση τους στο γήπεδο του ΣΕΦ.

Μάλιστα η Media Day της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (20/06/24), ενώ μια ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής, απέναντι στην Πολωνία στο ΣΕΦ.

Το τριήμερο 25-27/06 που θα διεξαχθεί το τουρνουά «Aegean Ακρόπολις», η Εθνική θα αγωνιστεί ενάντια σε Μαυροβούνιο στις  και με τις Μπαχάμες.

Την Πέμπτη 20/6 θα γίνει στο ΣΕΦ η Media Day της Εθνικής ομάδας. Οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και φωτογράφοι που θα καλύψουν το γεγονός, καλούνται το αργότερο μέχρι τις 13.30 να βρίσκονται στο χώρο έξω από την αρένα, που βρίσκεται η αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΣΕΦ. Η Media Day θα αρχίσει με το τέλος της προπόνησης εκείνης της ημέρας.

Οι 19 παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία

Τόμας Ουόκαπ, Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νεοκλής Αβδάλας, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Γιώργος Τανούλης

 



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News