Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 7:41
Ελλάδα

Ενδοοικογενειακή βία: Σοβαρά χτυπήματα φέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου – Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του


Υπό κράτηση παραμένει ο γνωστός δικηγόρος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς η σύζυγός του φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, κάταγμα στη μύτη και τραυματισμό στη γλώσσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η γυναίκα πήγε σε ιδιωτική κλινική μαζί με τον σύζυγό της λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (16/06) υποστηρίζοντας ότι έπεσε από την σκάλα.

Κατά την εξέτασή της όμως από τον γιατρό διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα και πιο συγκεκριμένα; σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, κάταγμα στη μύτη, τραύμα στη γλώσσα -πιθανότατα από δάγκωμα-, χτυπήματα δηλαδή που μόνο ανθρώπινο χέρι μπορεί να προκαλέσει, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Σύλληψη και δίωξη για κακούργημα στον δικηγόρο – Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του

Όταν έφτασαν εκεί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης είδαν τον 52χρονο δικηγόρο και την σύζυγο του. Το ζευγάρι ανέφερε πως η 37χρονη γυναίκα είχε πέσει από τις σκάλες και ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος εμπλοκής της Αστυνομίας.

Παρόλα αυτά, ο πασίγνωστος δικηγόρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Στην συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο και παραμένει υπό κράτηση.

Κατά τις πληροφορίες, αν και αρχικά ο δικηγόρος βρέθηκε στα κρατητήρια στη ΓΑΔΑ, τις τελευταίες ώρες κρατείται στο ΑΤ Συντάγματος.

Μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο σπίτι του, αφαιρέθηκαν δύο όπλα.

Η επιμονή του γιατρού

Ο γιατρός που την εξέτασε επέμενε ότι τα τραύματα της έχουν προκληθεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από πτώση, ενώ φέρεται να έχει καταθέσει ότι σε ερώτηση του προς την 37χρονη αν αυτά τα τραύματα έχουν προέλθει από τον σύζυγό της, εκείνη απάντησε καταφατικά.

Όπως ανέφερε ο γιατρό στην κατάθεσή του, ότι η 37χρονη γυναίκα αρχικά του εκμυστηρεύθηκε ότι είχε χτυπηθεί από τον πασίγνωστο ποινικολόγο και ότι δεν είχε πέσει από την σκάλα.

Άγνωστο πάντως παραμένει γιατί στη συνέχεια άλλαξε τους ισχυρισμούς της επιμένοντας μαζί με τον γνωστό δικηγόρο, ότι τα τραύματα οφείλονται σε πτώση από την σκάλα.

Στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι έπεσε από τα σκαλιά, καθώς επίσης ότι δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη του συζύγου της.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News