Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 10:42
Viral

Ένας ηλεκτρολόγος αποκάλυψε τα πιο περίεργα πράγματα που κάνουν οι εργάτες σε πελάτες που τους φέρονται άσχημα

Ο 31χρονος Kyle Romaior, ηλεκτρολόγος στο Κουίνσλαντ, έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο, άκουσε πολλές παράξενες ιστορίες στα εργοτάξια. Πριν δύο μήνες, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ανώνυμο «κουτί εξομολόγησης» σε ένα μεγάλο εργοτάξιο της πόλης, για να μάθει τι κάνουν οι εργάτες σε πελάτες που δεν τους συμπεριφέρονται σωστά. Το πείραμα πέτυχε, και σύντομα αποκάλυψε μερικές από τις πιο παράξενες και αηδιαστικές ιστορίες που έχουν βιώσει οι εργάτες.

Σε μια από αυτές, ένας τεχνίτης παραδέχτηκε ότι, αφού ένας πελάτης του αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, έκανε την ανάγκη του στην οικοδομή και στη συνέχεια έκρυψε τα περιττώματά του σε έναν κουβά με τσιμέντο, ενσωματώνοντάς τα στην κατασκευή. Ένας άλλος εργάτης αποκάλυψε ότι, όταν αντιμετώπιζε μια πελάτισσα με κακή συμπεριφορά, εκείνος και οι συνάδελφοί του ζωγράφισαν προσβλητικά σεξουαλικά σχέδια στους ημιτελείς τοίχους. Παρόλο που τα σχέδια υποτίθεται ότι θα καλύπτονταν με μπογιά, η πελάτισσα τα είδε κατά τη διάρκεια μιας επιθεώρησης, και οι εργάτες απολύθηκαν.

Ένας τρίτος εργάτης εξομολογήθηκε πως, σε εργοτάξιο χωρίς τουαλέτα, αφόδευσε σε έναν κουβά και ανακάτεψε τα περιττώματά του με σκυρόδεμα, χρησιμοποιώντας το μίγμα για να ολοκληρώσει τους τοίχους. Κάθε φορά που περνάει από το συγκεκριμένο σπίτι, θυμάται ότι ένα μέρος του είναι ενσωματωμένο στους τοίχους τους.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News