Σάββατο 18 Μάιος 2024, 22:18
Μουσική

Elton John: Η Britney Spears «χρειαζόταν λίγη αγάπη στη ζωή της»

«Οι άνθρωποι την αγαπούν τόσο πολύ και τους έχει λείψει».

Ο Elton John μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη συνεργασία του με την Britney Spears στο νέο single «Hold Me Closer».

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την Britney, ειδικά επειδή το γεγονός ότι συμμετέχει σε αυτό το τραγούδι είναι πολύ ευχάριστο», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στον Zane Lowe και στο Apple Music.

«Αλλά είναι κάποια που έχει περάσει από την κόλαση, που χρειαζόταν λίγη αγάπη στη ζωή της, πολλή αγάπη από πολλούς ανθρώπους, και την παίρνει. Και δεν είχε κάνει πραγματικά μουσική από το 2016, οπότε για εμένα τα πάντα αφορούν εκείνη», συνέχισε ο Elton John.

«Η ζωή εξελίσσεται με απίστευτη ταχύτητα και δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συμβαίνει αυτό, επειδή αγαπώ αυτό το τραγούδι. Λατρεύω το γεγονός ότι είναι το “Tiny Dancer” γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Είμαι τυχερός άνθρωπος. Ακούστε, τι μπορώ να πω; Το τραγούδι έχει απογειωθεί», ανέφερε.

«Είμαι 75 χρονών και περνάω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου και αποδεικνύεται ότι μπορείς να είσαι σύγχρονος και να είσαι παλιός ταυτόχρονα, αν σε νοιάζει να ενδιαφερθείς για το τι συμβαίνει», τόνισε.

Ωστόσο, ο Elton John αποκάλυψε ότι η Britney Spears ήταν αγχωμένη για την επιστροφή της στο στούντιο ηχογράφησης για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από μισή δεκαετία, αλλά κανόνισε μία συνάντησή της τραγουδίστριας με τον παραγωγό τον Andrew Watt σε ένα στούντιο στο Λος Άντζελες και περίμενε το αποτέλεσμα.

«Το έκανε τόσο καλά και τόσο εύκολα. Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτηκαν: “Μπορεί ακόμα να τραγουδήσει;”. Λοιπόν, ήξερα ότι μπορούσε να τραγουδήσει, γιατί αν πάτε πίσω και δείτε το παλιό υλικό, ήταν ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης στον κόσμο και μπορούσε να τραγουδήσει, να χορέψει, να κάνει τα πάντα. Οπότε δεν ανησυχούσα γι’ αυτό», συνέχισε.

«Αυτό για το οποίο ανησυχούσα ήταν αν θα ήταν πολύ αγχωμένη επειδή είχε καιρό να το κάνει, αλλά τα πήγε πολύ καλά», πρόσθεσε.

Elton John - BRIT Awards 2021

Και ενώ ο Elton John αποκάλυψε ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμα ιδιωτικά από τότε που κυκλοφόρησε το «Hold Me Closer», η Britney Spears του έστειλε ένα δώρο.

«Δεν ήταν στα charts για πολύ καιρό, αλλά ζεσταίνεται, ξεπαγώνει, όπως λέω, και περνάει πολύ καλά», είπε.

«Και δεν ξέρω πότε θα τη δω ή πότε θα της μιλήσω ξανά, αλλά δεν έχει σημασία. Όσο περισσότερα κάνει το τραγούδι, τόσο περισσότερο θα τη βοηθήσει να θεραπευτεί. Και θα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος την αγαπάει τόσο πολύ και ότι του έχει λείψει. Τη συμπονούν», σημείωσε.

Ο Elton John συνηθίζει να συνεργάζεται με νεότερους καλλιτέχνες, αλλά εξήγησε γιατί η περίπτωση της Britney Spears ήταν διαφορετική.

«Λοιπόν, συνήθως, όπως ξέρετε, συνεργάζομαι με νεότερους ανθρώπους με τους οποίους θέλω πραγματικά να δουλέψω, όπως οι Yard Act και η Rina Sawayama και νέοι άνθρωποι σε αυτό, οι Surfaces, ο Olly Alexander, η λίστα είναι ατελείωτη», σχολίασε.

«Οπότε δεν έχω συνεργαστεί πραγματικά με κάποιον σαν την Britney εδώ και πολύ καιρό. Δίνω έμφαση στο να κάνω κάτι με κάποιον καινούργιο, τον SG Lewis. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους ανθρώπους», συνέχισε.

«Οπότε η συνεργασία με κάποιον που έχει τη δική του φήμη και τη δική του επιτυχία είναι πρόκληση και για εμένα, γιατί θέλεις να βγει ακριβώς όπως πρέπει. Και έτσι έγινε. Μερικές φορές αυτό δεν συμβαίνει, μερικές φορές η μαγεία δεν εμφανίζεται και εκείνη έβαλε τη νεραϊδόσκονη της στο τραγούδι και η μαγεία εμφανίστηκε», παραδέχτηκε ο Elton John.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News