Παρασκευή 28 Ιούνιος 2024, 13:20
Κόσμος

Έλον Μασκ: Για 12η φορά πατέρας ο 53χρονος κροίσος


Ο Έλον Μασκ καλωσόρισε αθόρυβα το τρίτο του παιδί με τη σύντροφό του, Shivon Zilis. Συνολικά, ο ιδιόρρυθμος μεγιστάνας έχει 12 παιδιά.

Ο 53χρονος μεγιστάνας Έλον Μασκ και το στέλεχος της Neuralink, Shivon Zilis, έχουν πλέον μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με το Bloomberg, καθώς το ζευγάρι υποδέχτηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά το νέο μέλος.

Το πέπλο μυστικότητας της οικογένειας Μασκ κρατάει κρυφό το όνομα, αλλά και το φύλο του τρίτου παιδιού.

Η Shivon Zilis αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ και ο Έλον Μασκ απέφυγε να απαντήσει στο δημοσίευμα του Bloomberg που τον θέλει να γίνεται πατέρας για 12η φορά.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της Tesla έχει ήδη από τον Νοέμβριο του 2021 με την 38χρονη Shivon Zilis, τα δίδυμα Strider και Azure.

Η άφιξη των διδύμων ήρθε μόλις έναν μήνα πριν από τη γέννηση της κόρης του Exa Dark Siderael, γνωστή και ως Y, την οποία ο ίδιος και η τότε σύντροφός του Grimes υποδέχτηκαν μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ τον Μάιο του 2020 είχαν αποκτήσει τον X Æ A-Xii. Μέσω παρένθετης μητέρας καλωσόρισαν τον Ιούνιο του 2022 τον Tau Techno Mechanicus που τον φωνάζουν απλά Tau, από «το ελληνικό γράμμα που αναπαριστά τον άρρητο αριθμό που ισούται με δύο φορές το π».

Ο αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος έχει, επίσης, τα δίδυμα Griffin και Vivian που γεννήθηκαν το 2004 και τα τρίδυμα Kai, Saxon και Damian που ήρθαν στον κόσμο το 2006 με την πρώην σύζυγό του, Justine Musk.

Το μεγαλύτερο παιδί του πρώην ζευγαριού, η Nevada, πέθανε από το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, μόλις 10 εβδομάδες μετά τη γέννησή της.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News