Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 14:46
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Είχε πολλά «μαζεμένα» το Μαξίμου για τη Χριστίνα: Η σύντομη «έξοδος» της Αχαιής υφυπουργού


Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας είναι ευγενής άνθρωπος, χαμηλών τόνων και δεν έχει λόγους να εχθρεύεται τους υφισταμένους του, διότι δεν διακατέχεται από πολιτικές ανασφάλειες. Πολύ περισσότερο, να σκεφθεί άσχημα για τη -μέχρι χθες- αχαιή υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Εχοντας σχέση με την περιοχή (νυμφευμένος με Πατρινιά – εδώ ζουν τα πεθερικά του), ουδόλως επιθυμούσε να έχει διαταραγμένες σχέσεις με μια ντόπια συνάδελφό του.

Παρά ταύτα, μάλλον ικανοποιήθηκε (!) με την αντικατάστασή της από τον Βασίλη Οικονόμου, διότι χολώθηκε για ένα θέμα που χαρακτηρίσθηκε από το περιβάλλον του ως… «παρασπονδία» της κ. Αλεξοπούλου. Η «κρύα» στάση του υπουργού απέναντί της είχε φθάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και προσμετρήθηκε, αρνητικά, στην αξιολόγηση των επιδόσεων της υφυπουργού.

Το κλίμα βάρυνε περισσότερο σε βάρος της και για το γνωστό θέμα με την χρήση μιας «Πόρσε» στη Μυτιλήνη, που προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα, αλλά κι επειδή το Μαξίμου επληροφορείτο από την Αχαΐα ότι κάθε φορά που επισκεπτόταν τον Νομό «ξεχώριζε» η παρουσία της από οίηση, έπαρση και αλαζονεία! Χαρακτηριστικά, έπεφταν «καρφιά» για τα πολλά αστυνομικά οχήματα… συνοδείας της!

Δεν έλειψαν επίσης και οι κομματικές αναφορές στην ΝΔ. Χαρακτηρίσθηκε σχεδόν ανύπαρκτη η συνεισφορά της στον τελευταίο προεκλογικό αγώνα. Κατηγορήθηκε ότι δεν μετείχε σε περιοδείες, ακύρωσε όλες της ομιλίες της στην Αχαΐα και δεν παρέστη στο σύνολο των εκδηλώσεων, ούτε καν στη συνέντευξη Τύπου του κόμματος στην Πάτρα.

Χαιρεκακίες δεν χωράνε σε μια δυσάρεστη περίσταση, όπως αυτή που πολιτικά βιώνει η πρώην –πλέον– αχαιή υφυπουργός, όμως έδωσε κι αυτή λαβές, με αποκορύφωμα το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών. Πολύ θα ήθελε να μη βρίσκεται μπροστά σε δίλημμα, όμως τελικά το ψήφισε για να μη χάσει την «καρέκλα», παρότι άλλα έλεγε στον κλήρο ότι πρέσβευε! Εν τέλει, η έξοδός της από την κυβέρνηση έγινε δεκτή με «βιτριολικό» σχόλιο από εκκλησιαστικούς κύκλους της Πάτρας: «Πούλησε την ψυχή της στον διάβολο, αλλά ο διάβολος δεν το εκτίμησε και δεν την προστάτεψε»!

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News