Σάββατο 18 Μάιος 2024, 22:40
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκαν στη “φάκα” για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στα Καλάβρυτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, δυο ημεδαποί άνδρες,  διότι διέρρηξαν αποθήκη οικίας, σε περιοχή των Καλαβρύτων και αφαίρεσαν ένα χάλκινο καζάνι, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν ακόμη μια οικία, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων του ενός συλληφθέντα προέκυψε ότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση (133) τεμάχια απομιμητικών προϊόντων και (5) επαναφορτιζόμενα κλαδευτικά πριόνια, στερούμενη αδείας από την αρμόδια αρχή.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3,5) γραμμάρια κοκαΐνης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια 15χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με μια ακόμη ανήλικη και τρεις ημεδαπές αφαίρεσε  πορτοφόλι ηλικιωμένης, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Η ηλικιωμένη κατά την τέλεση της κλοπής ακινητοποίησε την 15χρονη, η οποία ασκώντας σωματική βία στην παθούσα, αποπειράθηκε να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού.  

Επιπλέον, σε βάρος της μητέρας της ανήλικης συλληφθείσας σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι μετέβησαν σε οικία άνδρα και εισήλθαν στον αύλιο χώρο με σκοπό την κλοπή, χωρίς  να ολοκληρώσουν  την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Βόνιτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού  Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, διότι με τη χρήση κατσαβιδιού και μαχαιριού διέρρηξαν οικία ημεδαπής γυναίκας, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. 


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News