Κυριακή 30 Ιούνιος 2024, 21:14
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Στην φυλακή οι τρεις Πακιστανοί για τη ληστεία και το βιασμό


Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πατρών αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση των τριών συλληφθέντων για βιασμό, ληστεία και αρπαγή σε βάρος ζευγαριού από το Βιετνάμ, στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας.

Χθες Πέμπτη, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν, οι τρεις Πακιστανοί οδηγήθηκαν εκ νέου στο δικαστήρια Πατρών για ν’ απολογηθούν και από εκεί πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου» και του .gr, ο 23χρονος και 24χρονος μετήχθησαν στον Κορυδαλλό και ο 19χρονος στο Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα.

Οι κατηγορούμενοι, που απασχολούνται σε αγροτικές καλλιέργειες ως επιστάτες, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης στην περιοχή του Απιδεώνα. Αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, όπως και το αυτοκίνητο στο οποίο τους επιβίβασαν με την απειλή μαχαιριών και τους οδήγησαν, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σε ερημική τοποθεσία μεταξύ Λάππα και Απιδεώνα και αφού τους χτύπησαν τους άρπαξαν 450€, τα κινητά τους τηλέφωνα και βίασαν τη γυναίκα. Τα θύματα εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί με εμφανή σημάδια κακοποίησης νωρίς το πρωί της Τρίτης, από κατοίκους του Λάππα, οι οποίοι και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Οπως είχε αποκαλύψει η «Π», χρειάστηκε να περπατήσουν τουλάχιστον 5χλμ. από το σημείο που τους εγκατέλειψαν αβοήθητους οι δράστες.

 Google bing  whatsapp Pelop



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News