Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 18:30
Ελλάδα

Δράμα: Τραυματίστηκε πυροσβέστης κατά την κατάσβεση φωτιάς – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα


Ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς στο Δοξάτο Δράμας.

Ο άνδρας υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας ευχήθηκε στον πυροσβέστη «καλή ανάρρωση», ευχαριστώντας «δημόσια αυτόν και όλους όσοι καθημερινά δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη».

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού:

Για άλλη μια φορά, ένα παλικάρι -πυροσβέστης μας, παλεύοντας με τις φλόγες, τραυματίστηκε. Στην πυρκαγιά στο Δοξάτο Δράμας υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στο χέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς είναι καλά, πήρε εξιτήριο.

Μιλήσαμε, του ευχήθηκα μέσα από τη ψυχή μου καλή ανάρρωση και θέλω δημόσια να ευχαριστήσω αυτόν και όλους όσοι καθημερινά δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη. Είστε σπουδαίοι!

Η φωτιά περικύκλωσε το πυροσβεστικό όχημα

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο πυροσβέστης υπέστη εγκαύματα κατά την προσπάθειά του να σβήσει φωτιά σε έκταση με καλαμιές.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς, ο αέρας γύρισε ξαφνικά με αποτέλεσμα να περικυκλώσει το πυροσβεστικό όχημα και ο πυροσβέστης να υποστεί εγκαύματα.

Οι συνάδελφοί του έσπευσαν να τον απομακρύνουν από το σημείο και η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα στο πυροσβεστικό όχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News