Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 14:45
Media

Δωροθέα Μερκούρη για την κόρη της Γκάια: «Είπε ότι είμαι υποστηρικτική; Α, μπράβο»


Δηλώσεις για την επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η Γκάια Μερκούρη, παραχώρησε η μητέρα της Δωροθέα Μερκούρη, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της σε μία τόσο σημαντική στιγμή για εκείνη.

Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται, η Δωροθέα Μερκούρη αστειεύτηκε για τη… ζέστη και δήλωσε περήφανη για την Γκαία Μερκούρη.

«Πάρα πολλή ζέστη αισθάνομαι… Η ζωή είναι αυτή που βλέπετε αλλά είναι και κανονική ζωή, μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ζεσταίνεσαι, πρέπει να πας να φτιαχτείς», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και περήφανη για την Γκάια που κάνει έτσι τα μικρά της βήματα και σιγά σιγά κάνει αυτό που της αρέσει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για την σχέση με την κόρη της: «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Α, μπράβο.

Οι εφηβείες είναι δύσκολες και το λέω για να το ακούσουν κι άλλες μητέρες. Στην Γκάια υπάρχει ακόμη μια εφηβική συμπεριφορά, γιατί είναι μικρή.

  

  

Επειδή το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι, γίνεται τόσο ανυπόφορη η σχέση, που η φύση το κάνει έτσι για να υπάρχει αυτό το “ξεκόλλημα” του γονιού από το παιδί και του παιδιού από το σπίτι, έτσι ώστε να πεις “φτάνει, φύγε”».



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News