Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 20:03
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Οι πρώτες στιγμές του 37χρονου δράστη στη φυλακή


Εγκλειστος των φυλακών Γρεβενών είναι πλέον από χθες Δευτέρα 17/06/2024, είναι ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Μετήχθη στο Κατάστημα Κράτησης και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αμίλητος και ανέκφαστος.

Ο 37χρονος βρισκόταν μέχρι και προχθές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας υπό από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και νωρίς το πρωί της Κυριακής σύμφωνα με το patrisnews.com αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα, για να αποφευχθούν επεισόδια. Χθες το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετακινήθηκε από την Πάτρα, στις φυλακές των Γρεβενών.

Πρόκειται για σωφρονιστικό κατάστημα… ειδικού τύπου, που φιλοξενεί κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μετά την άφιξή του στο κατάστημα κράτησης, υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένεται να περάσει και από ειδικούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ελεγχθεί εάν υπάρχει ο κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή συμπεριφοράς που θα επιφέρει προβλήματα στους συγκρατούμενούς του.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News