Πέμπτη 27 Ιούνιος 2024, 17:52
Lifestyle

Διονύσης Τσακνής: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε, αλλά είναι εδώ – Τι είπε για την Άννα Μονογιού


«Συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι “έφυγε” και δεν θα του τηλεφωνήσω, δεν θα κάνουμε μια συναυλία μαζί, αλλά είναι εδώ» είπε ο Διονύσης Τσακνής μιλώντας για τη μεγάλη ξαφνική απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο Διονύσης Τσακνής σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 τόσο για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα όσο και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά μίλησε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Διονύσης Τσακνής λέγοντας: «Τι υπέροχο πλάσμα είναι αυτό (σ.σ. η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα) που ήθελα τώρα να είναι δίπλα μου και να της ζουλήξω τα μαγουλάκια και να της δώσω μια τρυφερή αγκαλιά. Ο Λαυρέντης λείπει από τον καθένα και θα σου πω κάτι, Νίκο μου. Όταν έφυγε ο Λαυρέντης, υπήρχε αναφορά στο όνομα του και έπρεπε να απαντήσω, έβλεπα τον εαυτό μου μετά στην τηλεόραση σκυθρωπό. Πολύ σκυθρωπό. Ίσως ήταν ο θυμός που έφυγε, αυτά τα στάδια του πένθους όπως η άρνηση και όλα αυτά».

«Τώρα, όταν μιλάω για εκείνον, έχω την αίσθηση ότι το πρόσωπο μου μπορεί και να φωτίζεται κιόλας. Διότι συμφιλιώθηκα με την ιδέα ότι “έφυγε” και δεν θα του τηλεφωνήσω, δεν θα κάνουμε μια συναυλία μαζί, αλλά είναι εδώ. Αυτό που έγινε στο θέατρο του Λυκαβηττού ήταν ένα πράγμα το οποίο, δεν ήταν απλά συγκινητικό, ήταν μια διαρκής υπενθύμιση πόσο παρών είναι» σημείωσε.

«Μιλάμε για παλιότερους και καμιά φορά δίνουμε στα πράγματα μια μυθική διάσταση, επειδή όμως είναι τωρινό το πράγμα του Λαυρέντη, ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο κλασικός θα μείνει ο Λαυρέντης. Πόσο διαχρονικός θα μείνει. Η σχέση μας ήταν και είναι οικογένεια. Τα είπε και η κόρη του πριν από λίγο» συμπλήρωσε.

Η σχέση του με την Άννα Μονογιού

Η σύντροφός του Άννα Μονογιού εκμυστηρεύτηκε πως «ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα, μετά από λίγο καιρό που ήμασταν μαζί, διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα είμαι χαρούμενη και το σημαντικότερο ήταν πως με αυτόν τον άνθρωπο αποκλείεται πλήξω. Και το λέω με την καλή έννοια, του έχω μεγάλη εκτίμηση».

Συμπλήρωσε: «Ο Διονύσης είναι παρών σε όλα και στα πάντα. Ενώ είναι ένας πρωινός τύπος που ξυπνάει, μπαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να μελετάει, έχει πάντα τον χρόνο να συζητήσει, να βγει έξω, να μιλήσει με τα παιδιά του. Έχει πάντα να δει τον χρόνο να δει τι θέματα ή τι προβλήματα έχουν προκύψει, να ακούσει τα νέα τους. Είναι πάντα παρών».

Ο Διονύσης Τσακνής αμέσως μετά απάντησε: «Η σχέση μας πατάει γερά χάρη στην Άννα. Η Άννα είναι ένα πλάσμα που μπήκε στη ζωή μου και την άλλαξε διότι αναγκάστηκα να παρακολουθήσω τον τρόπο που αγαπάει, έφερε χαρά και έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Δεν γνωρίζει από ανταγωνισμό, είναι πεδίο ελευθερίας, σου δίνει χώρο. Η Άννα μπήκε στη ζωή μου πριν από 12 χρόνια. Έχουμε βρεθεί σε αρκετές δουλειές. Έχει ένα απίστευτο ένστικτο και κάποιες παρατηρήσεις που κάνει θα μπορούσε να τις κάνει μουσικός. Έχει ένα αυτί που δεν είναι εξειδικευμένο.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλους καλλιτέχνες, στο δικό μας σπίτι υπάρχει αρμονία. Δεν είμαστε αερικά. Είμαστε δύο σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι. Ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, ενοίκιο. Αυτό είναι ο καλλιτέχνης» κατέληξε. 



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News