Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 15:17
Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: «Ο γάμος δεν με απασχολεί στο τώρα μου αλλά κανείς δεν ξέρει» είπε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παραμένουν μαζί, με την τραγουδίστρια να μιλάει για τον έρωτα και την πιθανότητα ενός γάμου.

Για την ενασχόληση της κόρης της, Μελίνας με την υποκριτική, αλλά και την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο έρωτας με τον Βασίλη Μπισμπίκη μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega.

«Η Μελίνα ήταν ένα παιδί που πήγαινε για Νομική. Ξαφνικά μου λέει, “εγώ το αποφάσισα, υποκριτική θα σπουδάσω”. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δε νομίζω ότι την ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι στο δικό μου πλαίσιο, την ενδιαφέρει η υποκριτική και το μιούζικαλ αλλά κατά βάση η υποκριτική νομίζω. Έχει και μια θεία φωνή… Από την άλλη όμως, ποτέ δε ξέρεις. Στα 18-19 δε ξέρεις» ανέφερε αρχικά για την κόρη της, Μελίνα.

«Εύχομαι ο Βασίλης Μπισμπίκης να είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Δεν το περίμενα ότι αυτό θα συνέβαινε στη ζωή μου. Ήρθε εντελώς αναπάντεχα και ήμουν και πάρα πολύ φοβισμένη σε όλο αυτό. Πραγματικά με τον Βασίλη ένιωσα ότι έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου να νιώσω όσα πράγματα δεν ένιωθα για πάρα πολλά χρόνια» είπε σε άλλο σημείο η Δέσποινα Βανδή.

«Υπήρξαν στιγμές που “χάθηκα” και αναρωτιόμουν τι κάνω τώρα. Υπήρξαν γιατί ασυνείδητα τότε, αλλά τώρα το καταλαβαίνω, έδωσα μεγάλη βάση στο μεγάλωμα των παιδιών μου και να είμαι παρούσα σε όλες τις στιγμές. Με απασχολούσε και η δουλειά μου, αλλά όταν δεν είχα δουλειά ήμουν 24 ώρες το 24ώρο εκεί» πρόσθεσε.

«Πάντα σχολιαζόμουν, είναι κάτι που με συνοδεύει χρόνια» απάντησε στην ερώτηση για την κριτική για τις “καυτές” εμφανίσεις της στην πίστα. «Με εκφράζει, κάνει εμένα χαρούμενη και γνωρίζω καλά ότι δεν μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη του» συμπλήρωσε.

«Ο γάμος δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Τι θα γίνει μετά κανείς δεν ξέρει. Έχω μάθει να με απασχολούν πράγματα που έχουν μια ειδική αξία» συμπλήρωσε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News