Πέμπτη 16 Μάιος 2024, 18:47
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Δεν δολοφονήθηκε ο 46χρονος στο Κουνουπέλι – Είναι θύμα κάποιας συνήθειάς του;

Δεν είναι και τόσο μυστήριο τελικά ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή ο 46χρονος Διονύσης Γκολφίνος, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος σε απόμερο σημείο, έξω από το τζιπ του στο δάσος του Κουνουπελίου πριν από 8 μέρες.

Αν και τυπικά όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοικτά (αυτοχειρία, δυστύχημα, εγκληματική ενέργεια), αφού ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, εν τούτοις αποκλειστικές πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι οι αρχές ασφαλείας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο άτυχος επιχειρηματίας από τη Βάρδα φέρεται να έχει πέσει, εκτός συγκλονιστικής ανατροπής που συγκεντρώνει απειροελάχιστες ελπίδες, θύμα του εαυτού του…

Ολο το τελευταίο 8ήμερο εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ, γιατί ήταν «ασυνήθιστες» οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος, γεγονός που εύλογα προκάλεσε προβληματισμό στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας.

Και τούτο διότι η νεκροψία–νεκροτομή δεν πρόσφερε κάποιο διαφωτιστικό στοιχείο και οι έρευνες έπρεπε να γίνουν προς κάθε κατεύθυνση.
Εν τέλει, εντοπίσθηκαν δύο πολύ κρίσιμα στοιχεία, που οδήγησαν τους έμπειρους ερευνητές στο μονοπάτι του δυστυχήματος, το οποίο βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί και τοξικολογικά.

Η περιοχή που βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα του 46χρονου ήταν μεν δύσβατη, δασώδης και με πυκνή βλάστηση, όμως πολύ γνώριμη στον Διονύση Γκολφίνο. Είναι αρκετές οι μαρτυρίες ότι πήγαινε συχνά σ’ εκείνο το σημείο κι ενώ ήταν γνωστές οι μοναχικές τάσεις από τις οποίες διακατείχετο ο 46χρονος επιχειρηματίας.

Εκείνο λοιπόν το μοιραίο βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου φέρεται ότι κάτι που άναψε ξέφυγε από τον έλεγχό του κι έτσι δίδεται η ερμηνεία ότι άρπαξε φωτιά το τζιπ του, που εκινείτο με υγραέριο. Προφανώς, σάστισε, παγιδεύτηκε και πριν γίνει ο ίδιος παρανάλωμα του πυρός, κατάφερε και βγήκε από το όχημα, αλλά δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και απανθρακώθηκε.

Λίγο αργότερα οι άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής τον βρήκαν μπρούμυτα και με εντελώς παραμορφωμένο το πρόσωπό του, γι’ αυτό και ήταν δύσκολη υπόθεση η αναγνώριση του πτώματος.

Προχθές τελικά ταυτοποιήθηκε επίσημα η σορός του και την παρέλαβαν οι συγγενείς του για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία έγινε σε κλίμα άφατης θλίψης χθες το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Βάρδας.

Ενα «γιατί;» κυριάρχησε στην ατμόσφαιρα κι ενώ ήταν ποικίλες οι εικασίες για τον αδόκητο θάνατό του, αφού δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας από το πλευρό τους θεωρούν ότι θα κλείσει ο φάκελος ως δυστύχημα, μόνο που θα χρειασθεί να ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να «επικυρωθεί» η βεβαιότητά τους.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

πηγή: pelop.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News