Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 14:36
Media

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά το Maestro και τους Παξούς με ένα νοσταλγικό βίντεο


Αντίο στο «Maestro» και τους Παξούς λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ένα βίντεο που καταγράφει στιγμές των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς.

Με το βίντεο αυτό ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποχαιρετά τους Παξούς, αλλά και το τηλεοπτικό του «παιδί», το «Maestro».

Η σειρά ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο που θα προβληθεί από την επόμενη σεζόν και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φαίνεται ότι έχει την «ταμπέλα» του κυνικού και αναίσθητου, όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του στο Instagram και γι’ αυτό λέει αντίο με τον δικό του τρόπο:

«Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί.

Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους.

Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας.

Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές.

Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια, εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος.

Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του @kostaschristides που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!».

Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις αναγκάζουν τους ήρωες της σειράς «Maestro» να έρθουν αντιμέτωποι με τους δαίμονες που τόσο καιρό προσπαθούν να ξορκίσουν, στο πέμπτο επεισόδιο, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 22:40 στο MEGA.

Η ατμοσφαιρική δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη οδηγεί τον τηλεθεατή προς τη λύτρωση και το μεγάλο φινάλε, που αναμένεται στο MEGA το ερχόμενο φθινόπωρο.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News