Πέμπτη 27 Ιούνιος 2024, 18:02
Lifestyle

Χώρισαν η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης 


Οι λόγοι που η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη έπεσαν πριν από σχεδόν έναν μήνα, σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο personal trainer και επιχειρηματίας δεν είναι πια μαζί έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (19.06.2024). Σύμφωνα με το star.gr ο χωρισμός έχει επέλθει εδώ κι έναν μήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκαναν αναρτήσεις στα social media, από διακοπές ή κοινές στιγμές τους και εύχονταν ο ένας στον άλλο για γιορτές και γενέθλια.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είχαν αραιώσει.

Η τελευταία κοινή τους έξοδος που είναι γνωστή, ήταν εκείνη τον περασμένο Μάρτιο όταν διασκέδασαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί. Η Μελίνα Νικολαΐδη είχε βρεθεί πρόσφατα στο κέντρο όπου εμφανίζονται ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου, χωρίς τον σύντροφό της. 

Η 20χρονη Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει στο Λονδίνο αλλά βρίσκεται συχνά στην Ελλάδα για να περνά χρόνο με τους γονείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News