Κυριακή 19 Μάιος 2024, 22:03
Κόσμος

Χειμάρρα: Πανευτυχείς οι γονείς του Φρέντι Μπελέρη – Τι λένε μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές

Πανευτυχείς για το σημερινό (15.05.2023) κατόρθωμα το προφυλακισμένου γιου τους, Φρέντι Μπελέρη, να αναδειχτεί νικητής στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας, είναι οι γονείς του ομογενής μας. 

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον γιο μας», δηλώνουν στο newsit.gr από τα γραφεία του Έλληνα πολιτικού, μετά τη νίκη του στις δημοτικές εκλογές της Χειμάρρας. Ο Φρέντι Μπελέρης νίκησε τον ανθυποψήφιο του, Γκιόργκι Γκόρο, ο οποίος ήταν ο «εκλεκτός» του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για μόλις 19 ψήφους.

Το σημερινό εκλογικό θρίλερ στη Χειμάρρα, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό.  

Μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ομογενείς μας και άλλοι υποστηρικτές του κ. Μπελέρη, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από εκλογικά κέντρα, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. 

Μέσα στα γραφεία του Φρέντι Μπελέρη, οι αγκαλιές έδιναν κι έπαιρναν: 

«Νίκησε η δημοκρατία. Κέρδισε η Χειμάρρα. Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χειμάρρας και εγώ ως δήμαρχος πρώτος μεταξύ ίσων περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπίζόμενοι τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», δήλωσε ο ίδιος στο OPEN, μετά από τη νίκη του στις εκλογές της Χειμάρρας. 

Εν τω μεταξύ, η ελληνική κυβέρνηση έστειλε σήμερα νέο αυστηρό μήνυμα στην Αλβανία για τη σύλληψη και κράτηση του Φρέντι Μπελέρη.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News