Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 21:43
Ελλάδα

Χαϊδάρι: Έτσι έγινε η ανατροπή της μπετονιέρας – Βίντεο ντοκουμέντο


Τροχαίο ατύχημα από το οποίο από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός έλαβε χώρα στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Αθηνών, στη διασταύρωση με την οδό Φαβιέρου στο Χαϊδάρι, καθώς μία μπετονιέρα ανατράπηκε και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο νησίδας, καταστρέφοντας τον φωτεινό σηματοδότη που υπάρχει εκεί.

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στην μπετονιέρα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Ευτυχώς, δεν έπεσε πάνω σε άλλο όχημα και στο σημείο δεν περίμενε κανένας πεζός για το φανάρι. Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τρίτης και όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο διακρίνεται η μπετονιέρα να στρίβει δεξιά. Τη στιγμή που ο οδηγός έχει πάρει τη στροφή, φαίνεται ένα Ι.Χ. να κάνει προσπέραση και τότε η μπετονιέρα ανατρέπεται, καθώς την τελευταία στιγμή προσπαθεί να αλλάξει πορεία για να μην υπάρξει σύγκρουση.

Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και συνάδελφους του οδηγού που μίλησαν στον Alpha, ο οδηγός προσπαθώντας να κόψει το τιμόνι τέρμα προς την αντίθετη κατεύθυνση για να αποφύγει τη σύγκρουση κι έτσι ντελαπάρισε από το βάρος, καθώς η μπετονιέρα ήταν φορτωμένη με τσιμέντο βάρους 50 τόνων.

Ευτυχώς, από την ανατροπή της μπετονιέρας δεν τραυματίστηκε κανείς και τα δύο άτομα που επέβαιναν στην μπετονιέρα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσε γερανός της οδικής βοήθειας βαρέων οχημάτων και περίπου στις 8:30 ξεκίνησε η επιχείρηση απομάκρυνσης της μπετονιέρας. Επιστρατεύτηκαν δύο μεγάλοι γερανοί και για το λόγο αυτό η αστυνομία έκλεισε δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου, αλλά τμήμα τής οδού Φαβιέρου. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σταδιακά και όπως αναφέρει το xaidarisimera.gr, αφού τελείωσαν όλα μετά από τέσσερις ώρες, ενώ συνεργείο ανέλαβε να επισκευάσει τον φωτεινό σηματοδότη.

Η μπετονιέρα που ανετράπη (Πηγή: xaidarisimera.gr)

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χαϊδαρίου με διπλή προσπάθεια καθάρισε το οδόστρωμα από τα λάδια που είχαν χυθεί. Ευτυχώς δεν χύθηκε το μπετό που κουβαλούσε το όχημα.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News