Κυριακή 7 Ιούλιος 2024, 13:47
Ξένη Μουσική

Camila Cabello: Η απογοήτευση με τα φεστιβάλ και ο μηνιαίος νευρικός κλονισμός

Το Glastonbury άλλαξε τη γνώμη της Camila Cabello για τα φεστιβάλ.

Η Camila Cabello αποκαλύπτει ότι δεν ήθελε να εμφανιστεί σε κάποιο φεστιβάλ μετά από μία «δύσκολη» εμπειρία που είχε με το κοινό στο μουσικό φεστιβάλ Isle of Wight.

Η πρώην τραγουδίστρια των Fifth Harmony έχασε τον ενθουσιασμό της για τα φεστιβάλ, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα από την αντίδραση του κοινού στην εμφάνισή της στο Glastonbury 2024 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Ήταν τεράστιο πλήθος», είπε η Camila Cabello στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun.

 

«Πάντα νιώθω λίγο νευρική πριν από τα φεστιβάλ γενικά, γιατί δεν είναι απαραίτητα όλοι εκεί για να δουν εσένα. Πάντα περιμένω το χειρότερο, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα», παραδέχτηκε.

«Οι άνθρωποι ήταν τόσο θερμοί και συμμετείχαν. Έκανε ζέστη, οπότε θα μπορούσα απόλυτα να καταλάβω αν όλοι ήταν κατσούφηδες και είχαν σταυρωμένα χέρια», πρόσθεσε.

Η Camila Cabello έφερε στη συνέχεια στο μυαλό της μία εμφάνισή της στο μουσικό φεστιβάλ ου Isle of Wight που αποδείχθηκε τραυματική.

«Στην πραγματικότητα, έχω παίξει σε κάποια φεστιβάλ που ήταν έτσι. Θυμάμαι το Isle of Wight ήταν δύσκολο», είπε.

 

«Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν: “Τα φεστιβάλ είναι δύσκολα. Δεν θέλω να εμφανίζομαι άλλο σε φεστιβάλ”», συνέχισε.

Παρόλο που η εμπειρία της συμμετοχής στο φετινό Glastonbury ήταν εντελώς διαφορετική, εκείνες οι ημέρες ήταν «πολύ έντονες» για την Camila Cabello και δεν είχε την ενέργεια να παρακολουθήσει την υπόλοιπη διοργάνωση, καθώς είχε προσγειωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μόλις στις 6 το πρωί την ημέρα της εμφάνισής της.

«Είναι πολύ έντονο. Μυρίζει σαν φάρμα. Είχε πολλές σκηνές», είπε για το Worthy Farm του Somerset, στο οποίο φιλοξενείται κάθε χρόνο το Glastonbury.

«Πραγματικά, είχαμε μία τρελή εμπειρία, καθώς ήμασταν στη Δανία το προηγούμενο βράδυ και προσγειωθήκαμε στις έξι το πρωί, εκείνο το πρωί», περιέγραψε.

«Εύχομαι να μπορούσα να μείνω εκεί, αλλά θα είχα λιποθυμήσει. Ήμουν εξαντλημένη», σημείωσε.

 

Πρόσφατα, η 27χρονη τραγουδίστρια παρευρέθηκε σε ένα πάρτι για την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της, «C,XOXO», στο νυχτερινό κέντρο The Box στο Λονδίνο, όπου αποκάλυψε ότι ένιωθε σαν να περνούσε «νευρικό κλονισμό μία φορά το μήνα» κατά τη διάρκεια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

«Σε κάθε project, υπάρχουν απλά περίοδοι όπου όλα είναι υπέροχα και τρεις ημέρες που σκέφτεσαι: “Ουάου, μόλις έγραψα αυτό το τραγούδι σε 30 λεπτά, και έγραψα αυτό το τραγούδι σε τρεις ώρες και είναι τόσο εύκολο”», περιέγραψε.

«Μετά την επόμενη εβδομάδα, λες: “Δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό. Δεν ξέρω πώς να βάλω τις λέξεις μαζί. Νομίζω αυτό ήταν”», συνέχισε.

«Υπήρχαν περίοδοι παράλυσης όπου σκεφτόμουν ότι ίσως να ήταν η τελευταία μου καλή μέρα. Νομίζω ότι είχα νευρικό κλονισμό περίπου μία φορά το μήνα», εξομολογήθηκε.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News