Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 2:48
Lifestyle

Britney Spears: «Αγόρασα κάτι για πρώτη φορά μόνη μου μετά από 15 χρόνια»

Η Britney Spears αποκαλύπτει ότι κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας δεν της επιτρεπόταν να κάνει συναλλαγές και δεν είχε ποτέ πρόσβαση σε μετρητά ή στις πιστωτικές κάρτες της.

Η Britney Spears τονίζει ότι ήταν «πολύ σημαντικό» για εκείνη το γεγονός ότι αγόρασε κάτι μόνη της για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 15 χρόνια.

Η 40χρονη τραγουδίστρια υποστήριξε ότι «είχε ξεχάσει» πώς ένιωθε να χρησιμοποιεί τα χρήματά της για να κάνει μια αγορά, αφού ήταν εγκλωβισμένη σε μια δικαστική κηδεμονία που έδωσε στον πατέρα της Jamie Spears το νόμιμο δικαίωμα να αποφασίζει επί 13 χρόνια για όλες τις οικονομικές, υγειονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις της.

Αναφερόμενη στη συγκίνηση της εμπειρίας, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: «Είχα ξεχάσει πώς είναι να αγοράζεις κάτι. Θα νομίζατε ότι ήμουν η πιο σκληρά εργαζόμενη στην οικογένειά μου. Χριστέ μου… Πήρα την πρώτη μου κάρτα ανάληψης μετρητών πριν από ένα χρόνο ακριβώς, στις 19 Οκτωβρίου 2021. Αρκετά σημαντικό πράγμα για εμένα!».

Η Britney Spears θυμήθηκε ότι δεν γνώριζε ούτε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας της και ότι «έπρεπε να κάνει στην άκρη» για να ολοκληρώνει κάποιος άλλος τις αγορές της, επειδή δεν της επιτρεπόταν να κάνει συναλλαγές.

«Η σημασία που έχει το γεγονός ότι αγόρασα κάτι για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια… Η ασφάλειά κρατούσε την πιστωτική μου κάρτα για 15 χρόνια», αποκάλυψε.

«Όταν ερχόταν η ώρα να αγοράσω κάτι έπρεπε πάντα να κάνω στην άκρη και να μη βλέπω καθώς πληκτρολογούσαν τον κωδικό και έγραφαν το όνομά μου. Είχαν πάντα μια πιστωτική κάρτα! Είχα χρόνια να πάρω μετρητά…», εξήγησε.

Britney Spears

«Ελπίζω μόνο λίγοι να μπορούν να καταλάβουν πόσο εξευτελιστικό ήταν να περιμένεις στην ουρά με έναν άλλον άνθρωπο πάντα μπροστά σου να σε κάνει στην άκρη και να αγοράζει πράγματα για λογαριασμό σου», συνέχισε.

«Η σημασία του να χρησιμοποιείς τα δικά σου χέρια και να κάνεις την συναλλαγή οποιασδήποτε αγοράς λέει πολλά σε αντίθεση με ένα άλλο άτομο που μου στερούσε αυτό το δικαίωμα για σχεδόν 15 χρόνια!», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον πατέρα της Jamie.

Η Britney Spears αποδοκίμασε επίσης τη δυνατότητα του νομικού συστήματος να «παραχωρεί» τα περιουσιακά στοιχεία της σε άλλα πρόσωπα.

«Πώς τολμάει ένα κράτος ή ένα έθνος να παραχωρεί σε οποιονδήποτε άνδρα ή γυναίκα το δικαίωμα στην περιουσία μου εν ονόματί μου; Υποθέτω ότι δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα!», έγραψε.

Ολοκληρώνοντας, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε για ακόμα μία φορά ότι ο Jamie Spears είχε βάλει στο στόχαστρο της ζωή της, χωρίς να διευκρινίζει αν μιλά κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

«Ένιωθα σαν να προσπαθούσε να με σκοτώσει ο πατέρας μου. Έχω μιλήσει γι’ αυτό αρκετές φορές, έχω αποδείξεις και μάρτυρες για αυτό που έκανε…», ανέφερε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News