Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 18:59
Sports

Aυστρία – Γαλλία 0-1: Δύσκολη νίκη για τους «τρικολόρ» στην πρεμιέρα τους στο Εuro 2024


H Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο της Αυστρίας, με τους «τρικολόρ» να κερδίζουν 1-0 και να μπαίνουν με το δεξί στο Euro 2024. Σκληρή αναμέτρηση με δυνατές μονομαχίες, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα.

Η Γαλλία μπορεί να ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024, ωστόσο το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην σκληροτράχηλη Αυστρία, με τους «τρικολόρ» να κερδίζουν μεν με σκορ 1-0, ωστόσο να προβληματίζουν με την απόδοση τους.

Το αυτογκόλ του Βέμπερ στο 38΄ έκρινε τον αγώνα, με τις δυο ομάδες να παίζουν αρκετά σκληρά, με τις δυνατές μονομαχίες και τα άγαρμπα μαρκαρίσματα να είναι αρκετά.

 

Οι Αυστριακοί παρουσιάστηκαν εξαιρετικά διαβασμένοι, ο Ράνγκνιγκ φάνηκε να υπερισχύει τακτικά του Ντεσάμπ, ωστόσο η ατομική ποιότητα των Γάλλων δεν τους επέτρεψε να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση.

Οι «τρικολόρ» με την εμπειρία τους διαχειρίστηκαν με μεγαλύτερη άνεση το ματς μετά το -εν μέρει ανέλπιστο- προβάδισμά τους λίγο πριν το ημίχρονο. Άφησαν μέτρα στο γήπεδο στους Αυστριακους προκειμένου να εκμεταλλευτούν τους ταχύτατους επιθετικούς στις αντεπιθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως 

Στο 89΄ αποχώρησε με τραυματισμό στο πρόσωπο ο Μπαπέ, ο οποίος μάλιστα παραμένει χωρίς γκολ σε τελική φάση Euro, με τον αγώνα να έχει μια μικρή διακοπή.

Αυστρία (Ραλφ Ράνγκνικ): Πεντς, Πος, Ντάνσο, Βέμπερ (59΄ Τράουνερ), Μουένε (88΄ Πρας), Ζάιβαλντ, Ζάμπιτσερ, Λάιμερ, Μπαουμγκάρτνερ, Γκρίλιτς (59΄ Βίμερ), Γκρέγκοριτς (59΄ Αρναούτοβιτς)

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μαϊνιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τεό Ερνταντέζ, Καντέ, Ραμπιό (71΄ Καμαβινγκά), Γκριζμάν (90+1΄ Φοφανά), Τιράμ, Ντεμπελέ (71΄ Κολό Μουανί), Μπαπέ (89΄ Ζιρού)



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News