Κυριακή 19 Μάιος 2024, 10:10
Μουσική

Avril Lavigne: «Είχα ορκιστεί να κάνω διάλειμμα από τους άντρες»

«Είχα αποχωρήσει από μία μεγάλη σχέση και σκέφτηκα ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαι ελεύθερη».

Η Avril Lavigne δεν έψαχνε για τον έρωτα όταν γνώρισε τον σύντροφό της, τον τραγουδιστή και ράπερ Mod Sun.

Σε συνέντευξή της στο νέο τεύχος του «People», η 37χρονη πριγκίπισσα της pop-punk εξομολογείται ότι ορκίστηκε μετά από έναν ιδιαίτερα άσχημο χωρισμό να μείνει μακριά από τις σχέσεις.

«Έλεγα: “Χρειάζομαι ένα διάλειμμα από τους άντρες”», λέει η τραγουδίστρια και προσθέτει γελώντας: «Τελικά, δύο μέρες αργότερα, όλα αυτά πήγαν περίπατο».

Η Avril Lavigne συνάντησε τον Mod Sun, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Derek Smith, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης παραγωγής τραγουδιών και όπως λέει, ένιωσαν έντονη έλξη και άρχισαν να βγαίνουν «αμέσως».

«Απλά ακολούθησα την καρδιά μου. Είχα αποχωρήσει από μία μεγάλη σχέση, και για πρώτη φορά στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι μάλλον θα έπρεπε να είμαι ελεύθερη», σχολιάζει η τραγουδίστρια.

«Συναντήθηκα με τον Mod Sun για να γράψουμε ένα τραγούδι. Απλά κάναμε κλικ. Ήταν διασκεδαστικό και συναρπαστικό και αποφάσισα ότι η ζωή είναι σύντομη. Είμαι Ζυγός. Αγαπώ την αγάπη», συνεχίζει.

Avril Lavigne

Η Avril Lavigne συμμετείχε στο single «Flames» του Mod Sun το 2021, ενώ ο ίδιος έγραψε και έκανε συμπαραγωγή σε αρκετά τραγούδια του νέου άλμπουμ της, «Love Sux», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

«Δεθήκαμε μέσω της μουσικής», σημειώνει η τραγουδίστρια.

Η Avril Lavigne είχε αποφασίσει να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ χωρισμού πριν ερωτευτεί τον Mod Sun.

Οι εμπειρίες της την ερωτική απογοήτευση και την καινούργια σχέση της αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το «Love Sux», στο οποίο συνεργάστηκε με φίλους της, όπως ο Machine Gun Kelly και ο Travis Barker, ο οποίος τυχαίνει να είναι και ο επικεφαλής της νέας δισκογραφικής εταιρείας της, DTA Records.

«Έπαιξε στο άλμπουμ μου “The Best Damn Thing”. Αυτό έγινε πριν από 15 χρόνια, οπότε ήταν υπέροχο που επανασυνδέθηκα μαζί του για αυτόν τον δίσκο», λέει η Avril Lavigne για τη συνεργασία της με τον Travis Barker.

«Είναι ωραίο να δουλεύω μαζί του επειδή είναι καλλιτέχνης. Όταν ο πρόεδρος της εταιρείας μου είναι καλλιτέχνης, είναι πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό γιατί απλά καταλαβαίνει. Καταλαβαίνει, είναι χαλαρός. Ήταν απλά ένα υπέροχο πάρτι», προσθέτει.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News