Δευτέρα 6 Μάιος 2024, 9:39
Ελλάδα

Αρσάκειο: «Πάμε σε πόλεμο, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη» – Τι λέει η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα bullying

Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου μαθητή που έπεσε θύμα bullying από έξι συμμαθητές του στο Αρσάκειο

«Τώρα πάμε σε πόλεμο, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή Live News για να προσθέσει… «Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε στα μετόπισθεν, γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας».

Η μητέρα του 15χρονου μαθητή, του οποίου έδεσαν στον λαιμό πετονιά οι συμμαθητές του την περασμένη Παρασκευή, αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού και τόνισε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο ιδιωτικό σχολείο.

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλη υποστήριξη. Οι μαθητές του δίνουν μηνύματα πάρα πολύ ενθαρρυντικά, υπάρχουν βέβαια και αντιδράσεις τύπου “σιγά, τι έπαθες;”. Αυτά, όμως, είναι μεμονωμένα περιστατικά. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί και το παιδί να τοποθετηθεί σε όλο αυτό που του έχει συμβεί. Έγινε ξαφνικά σαν έκρηξη μπροστά του. Αν τον ρωτούσατε την Παρασκευή θα έλεγε “δεν θέλω να πάμε στην Αστυνομία”, ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Καθαρά όμως. Ο ίδιος έλεγε “όχι μαμά, σε παρακαλώ. Του είπα δεν υπάρχει περίπτωση, τώρα είναι πόλεμος. Θα πάμε. Μέχρι τώρα δίναμε μικρές μάχες, τώρα πάμε σε πόλεμο. Δεν παίζω με τη ζωή σου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το σχολείο με τις δικές του ενέργειες. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη. Θα με ενδιέφερε αν έβλεπα ότι είναι ένα οργανωμένο σχολείο, που ενδιαφέρεται για την προστασία των μαθητών του», ήταν τα λόγια της

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News