Παρασκευή 10 Μάιος 2024, 13:57
Sports

Άρης – ΠΑΟΚ: Με Λουίς Πάλμα η αποστολή των «κίτρινων» για το ντέρμπι της Super League 1

Ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ αύριο (04/09, 21:30, LIVE από το Newsit.gr) στο πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League 1, έχοντας στη διάθεσή του και τον Λουίς Πάλμα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Άρης, το όνομα του Πάλμα βρίσκεται κανονικά, με τον επιθετικό από την Ονδούρα να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να δηλώνει “παρών” για το μεγάλο ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (04/09), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Σγουρός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μόζες Οντουμπάγιο (λόγω τραυματισμού), Χαΐροβιτς, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης, Παναγίδης. 

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News