Σάββατο 18 Μάιος 2024, 20:36
Μουσική

Ariana Grande: Πώς έφτασε στο διαζύγιο με τον σύζυγό της Dalton Gomez

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez φέρονται να απομακρύνθηκαν λόγων των διαφορών στον τρόπο ζωής τους.

Αφού έγινε γνωστό τη Δευτέρα ότι η Ariana Grande και ο σύζυγός της Dalton Gomez χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου, νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το διαζύγιο του ζευγαριού.

Το TMZ ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του χωρισμού της 30χρονης τραγουδίστριας και του 27χρονου μεσίτη πολυτελών ακινήτων, σημειώνοντας ότι πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι η Ariana Grande και ο Dalton Gomez βρίσκονται σε διάσταση από τον Ιανουάριο και «οδεύουν προς το διαζύγιο».

Τα προβλήματα μεταξύ του ζευγαριού φέρεται να ξεκίνησαν πριν ακόμα η Ariana Grande μετακομίσει στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας «Wicked», στην οποία πρωταγωνιστεί.


Το ζευγάρι φέρεται να προσπάθησε να διορθώσει τα προβλήματα στον γάμο του πριν από λίγους μήνες, με τον Dalton Gomez να ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα, όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς.

«Η Ariana και ο Dalton προσπάθησαν να κάνουν τη σχέση τους να πετύχει, αλλά τελικά απλά δεν ταίριαζαν», είπε μία πηγή στο ET.

«Ο Dalton ήταν πολύ ιδιωτικός και χαμηλών τόνων για τη σχέση τους με τους συναδέλφους του στη δουλειά και δεν έχει μιλήσει πολύ για τον χωρισμό τους», συνέχισε.

Μία άλλη πηγή υποστήριξε ότι οι φίλοι της Ariana Grande και του Dalton Gomez πάντα προβληματίζονταν για το θυελλώδες ειδύλλιό τους και ένιωθαν ότι η σχέση τους θα ήταν τελικά σύντομα.

«Η σχέση τους ήταν βραχώδης σε διάφορα σημεία και δυσκολεύονταν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον λόγω των απαιτητικών προγραμμάτων τους», πρόσθεσε.

Ariana Grande - Dalton Gomez

Μία τρίτη πηγή στάθηκε επίσης στο τίμημα που είχαν στον γάμο του ζευγαριού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της η Ariana Grande και ο Dalton Gomez.

«Η Ariana και ο Dalton είχαν προβλήματα εδώ και καιρό και προσπάθησαν να τα ξεπεράσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Ariana γύριζε το “Wicked” στο εξωτερικό και δούλευε πολύ», ανέφερε.

«Το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να δώσει τέλος στη σχέση του», συμπλήρωσε.

Προς το παρόν, η Ariana Grande και ο Dalton Gomez «δουλεύουν ήσυχα και με αγάπη πάνω στη φιλία τους».

Μία άλλη πηγή υποστήριξε μιλώντας στο TMZ ότι εμπόδιο στον γάμο του ζευγαριού μπήκε η φήμη της Ariana Grande, ειδικά όταν έπρεπε να συνοδεύονται από προσωπικό ασφάλειας στις εξόδους τους.

Η ιστοσελίδα εξήγησε ότι η Ariana Grande και ο Dalton Gomez απομακρύνθηκαν τελικά λόγων των «διαφορών» στον τρόπο ζωής τους.

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2021, πέντε μήνες αφότου η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News