Παρασκευή 17 Μάιος 2024, 12:42
Ελλάδα

Αποκάλυψη in – Αναστάτωση στις φυλακές Κορυδαλλού από επίθεση σε γνωστό αντιεξουσιαστή


Αναστάτωση υπάρχει στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε προ μερικών ημερών στην Α Πτέρυγα γνωστός 45χρονος αντιεξουσιαστής, ηγετικό μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς«.

Ο 45χρονος που είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο με την κατηγορία της οπλοκατοχης  (σ.σ.: με παράλληλες υπόνοιες – θεωρούνται από νομικούς αβάσιμες – ότι ετοίμαζε με άνδρες των ΟΥΚ βομβιστικές επιθέσεις) δέχθηκε στις 22 Απριλίου 2024 στην Α Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού επίθεση από κρατούμενους που κατάγονται από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Οι διαφορές

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εν λόγω ποινικοί θεώρησαν ότι ο 45χρονος ίσως είχε ρόλο σε βομβιστικές επιθέσεις εναντίον τους στα πλαίσια του λαθρεμπορίου τσιγάρων μαζί με Έλληνα ποινικό που είχε πέσει θύμα «συμβολαίου θανάτου» το περασμένο καλοκαίρι.

Με τον 45χρονο να αρνείται οποιαδήποτε τέτοια εμπλοκή και να σημειώνει ότι δεν είχε καμία σχέση με ποινικές δραστηριότητες.

Αλλαγή πτέρυγας

Ο αντιεξουσιαστής μετά την επίθεση νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και ακολούθως οδηγήθηκε σε άλλη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ενώ  εκφράζεται φόβος για νέα επίθεση εναντίον του.

Σημειώνεται ότι λίγες εβδομάδες μετά την σύλληψη του 45χρονου τον περασμένο Φεβρουάριο υπηρξε διακοπή της ποινής του κι αποφυλακίσθηκε.

Όμως λίγες ημέρες αργότερα συνελήφθη εκ νέου γιατί δεν διέμενε στην κατοικία που είχε δηλώσει στις Αρχές, πιθανόν λόγω του διαρκούς κινδύνου που διατρέχει.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News