Σάββατο 4 Μάιος 2024, 13:21
Sports

Από τον Ολυμπιακό στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Ματιέ Βαλμπουενά

Την καταρχήν συμφωνία με τον Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Μετά από τέσσερα χρόνια, οι δρόμοι του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό χώρισαν, ωστόσο ο 39χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς συμφώνησε με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας στη Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία.

H ανακοίνωση:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τον Μάιο του 2024.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου, όσο και του ακραίου επιθετικού.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μαρσέιγ, Δυναμό Μόσχας, Ολύμπικ Λυών, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με επιτυχία με την εθνική Ανδρών Γαλλίας συμπληρώνοντας 58 συμμετοχές ενώ πέτυχε οκτώ γκολ.

Ο Βαλμπουενά αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία”.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News