Παρασκευή 28 Ιούνιος 2024, 2:44
Lifestyle

Αναστασία: Ανέβασα το πρώτο μου τραγούδι στο TikTok και έκανε πάνω από μισό εκατομμύριο views μέσα σε 24 ώρες


“Μόνη μου, μέσα σε ένα αυτοκίνητο και δεν σκέφτηκα τίποτα” εξομολογήθηκε η Αναστασία.

Για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με το που μπήκε στον χώρο του τραγουδιού και της δισκογραφίας μίλησε από καρδιάς η Αναστασία, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της δημόσιας τηλεόρασης.

“Δεν έχω βάλει ποτέ στόχο, για τίποτα. Μου αρέσει πάρα πολύ να ζω τη ζωή μου κάθε μέρα. Απλά, όταν έγινε τόσο ξαφνικά το “Αμαρτίες”, εγώ τα έχασα. Ήμουν ένα χρόνο νωρίτερα στη δισκογραφική μου εταιρία αλλά ήμουν 17 χρονών, οπότε δεν είχαμε ξεκινήσει να κάνω κάτι επαγγελματικά.

Ανέβαζα βίντεο που τραγουδάω στο Instagram και ο ράπερ Υποχθόνιος αντέδρασε στην ιστορία μου. “Άσε τις αντιδράσεις και έλα να πιάσουμε δουλειά” απάντησα και σε εκείνον άρεσε που είχα το θράσος και του είπα αυτό οπότε μου είπε “10 Σεπτέμβρη έλα στο στούντιο”.

Πήγα, ήταν εκεί ο μάνατζερ μου και παραγωγός και… αυτό ήταν”.

“Τότε δεν προχώρησε το πράγμα στο να κάνω δική μου κυκλοφορία, πήγαινα όμως στο στούντιο για να δουλέψω και να κάνω κάποια cover.

Όταν έκλεισα τα 18, πήγα στο στούντιο, είδα κάποια τραγούδια και ήμουν ανάμεσα σε δύο. Διάλεξα το “Αμαρτίες”, το ανέβασα στο TikTok μόνη μου μέσα σε ένα αυτοκίνητο και δεν σκέφτηκα τίποτα.

Μέσα σε μια μέρα είχε πάρα πολύ μεγάλη απήχηση! Έκανε δηλαδή πάνω από μισό εκατομμύριο views μέσα σε 24 ώρες” εξομολογήθηκε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.

“Μέσα μου τότε δεν άλλαξε τίποτα. Εντάξει, μισό εκατομμύριο views ήταν! Στη ζωή μου δεν άλλαξε κάτι, δεν έγινε κάτι συνταρακτικό, απλά σαν να σφίχτηκα λίγο και να αγχώθηκα. Από εκείνη την ημέρα δεν θυμάμαι μια μέρα που να έχω σταματήσει να δουλεύω”.

“Μου ήρθε όλο αυτό σαν σφαλιάρα. Μου δημιούργησε κιόλας πολύ βάρος” πρόσθεσε, ακόμα, η Αναστασία στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ,



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News