Κυριακή 5 Μάιος 2024, 19:11
Sports

Αγχωτική νίκη για τον Προμηθέα – Επιβλήθηκε του Άρη στο φινάλε

Μάχη περίμεναν όλοι στο Τόφαλος και μάχη είδαν ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Basket League το απόγευμα του Σαββάτου (7/1). Με χαμηλό σκορ, με γκρίνια, με πολλά σφυρίγματα και με τον Αρνόλντας Κουλμπόκα να βάζει το μεγάλο σουτ που έδωσε την νίκη με 64-61 στους γηπεδούχους.

Στο 5-6 ανέβηκαν οι Πατρινοί (3-2 εντός και 2-4 εκτός έδρας), σε μία κακή βραδιά στο εκτελεστικό κομμάτι. Το δυναμικό παιχνίδι του Άρη οδήγησε τον Προμηθέα 34 φορές στη γραμμή των βολών, με την αναλογία ασίστ/λαθών να είναι αρνητική και με τον Τζο Τόμασον να κάνει ντεμπούτο χωρίς αποτελεσματικότητα στο σουτ. Ο Αρνόλντας Κουλμπόκα ήταν ο άνθρωπος για τα δύσκολα, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους, από τους οποίους οι τρεις ήταν αυτοί που έκριναν το σαραντάλεπτο.

Στο 6-5 έπεσαν οι Θεσσαλονικείς (4-2 εντός και 2-3 εκτός έδρας), με τον Νότε να έχει εξοργιστική αστοχία, με τον Τολιόπουλο να προσπαθεί να μαζέψει στο τέλος τα ασυμμάζευτα και με το μακρινό σουτ και το ριμπάουντ να πληγώνουν τον Άρη την ώρα που ο Γιάννης Καστρίτης είχε παράπονα, γενικώς και ειδικώς.



πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News