Κυριακή 5 Μάιος 2024, 14:41
Sports

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Με Ρότα η αποστολή του Αλμέιδα για το ντέρμπι

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην “OPAP Arena”, με τον Ματίας Αλμέιδα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της Ένωσης τον Λάζαρο Ρότα.

Ο Λάζαρος Ρότα συμμετείχε στη σημερινή (07.01) προπόνηση της ΑΕΚ και μπήκε στην αποστολή για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Πάντως, ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι αυτός που θα κρίνει το εάν ο διεθνής μπακ είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε αυτό το “μεγάλο” ματς.

Τα ευχάριστα νέα για την Ένωση δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς και οι Πέτρος Μάνταλος, Νταμιάν Σιάνσκι, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, βρίσκονται μεταξύ των «εκλεκτών» του Αργεντινού προπονητή. Ο πρώτος άφησε πίσω τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος είχε δηλωθεί για να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων».

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον αλλά και οι Φράνσον, Κοσίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες.

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News