Παρασκευή 28 Ιούνιος 2024, 17:45
Sports

ΑΕΚ: «Μύλος» με Άνταμ Μπαρέιρο στην Αργεντινή


Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός, Άνταμ Μπαρέιρο, εξετάζεται από την ΑΕΚ. Άλλα δημοσιεύματα από την Αργεντινή τον φέρνουν κοντά στην Ένωση, ενώ άλλα τον στέλνουν στην Ρίβερ Πλέιτ.

Τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή είναι αλληλοσυγκρουόμενα, σχετικά με τον Άνταμ Μπαρέιρο και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον Παραγουανό επιθετικό, ΑΕΚ και Ρίβερ Πλέιτ.

Όπως σημειώνει στο Twitter ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, η “επιχείρηση Άνταμ Μπαρέιρο καταρρέει για τη Ρίβερ”, εξηγώντας πως “η Σαν Λορέντζο άλλαξε τους όρους για τη μεταγραφή και υπάρχει δυσφορία στη Ρίβερ. Η Σαν Λορέντζο ζητάει περισσότερα δολάρια και δη 4,5 εκατ. για τον παίκτη και η Ρίβερ δεν θέλει να ανοιχτεί σ’ αυτό το ποσό». Σ’ ένα… πολύπλοκο deal για τη Ρίβερ, στο οποίο εμπλέκονταν και άλλες ομάδες και παίκτες (Μίλτον Χιμένες).

Ένας παίκτης που παίζει στο ρεπορτάζ της «Ένωσης», η οποία φαινόταν ότι για την εν λόγω περίπτωση είχε μεγάλους «αντιπάλους» τους «εκατομμυριούχους».

Την ίδια στιγμή και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας “soydelmillo” -που χαρακτηρίζονται ως επιβεβαιωμένες- ο Μπαρέιρο θα παίξει για την Ρίβερ Πλέιτ καθώς -όπως τονίζεται- ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο του έχει δώσει τον λόγο του ότι θα τον παραχωρήσει στους Μιγιονάριος.

Σε άλλο σημείο σημειώνεται πως η μεταγραφή θα τελειώσει τις επόμενες ημέρες ενώ συμπληρώνεται πως “δεν υπήρξε κάτι επίσημο από την ΑΕΚ, σε αντίθεση με την Ρίβερ”.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News