Κυριακή 19 Μάιος 2024, 18:37
Sports

ΑΕΚ – Άρης: Επιβεβαιώνουν το επεισόδιο με τους διαιτητές οι Πολωνοί αλλά κάνουν λόγο για επίθεση από Έλληνες οπαδούς

Η εκδοχή των Πολωνών διαιτητών του ΑΕΚΆρης που φέρονται να προκάλεσαν επεισόδια -επειδή ήταν σε κατάσταση μέθης- σύμφωνα με Μέσο της χώρας τους.

Η πολωνική διαιτητική ομάδα που έχει οριστεί για να διευθύνει το σημερινό ΑΕΚ – Άρης (9/4, 18:00) για τα πλέι οφ της Super League, προεξάρχοντος του ρέφερι Πάβελ Ρατσκόβσκι, εμφανίστηκε… μεθυσμένη και προκάλεσε προβλήματα με τη συμπεριφορά της κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Ρατσκόβσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ εμφανίστηκαν σε κατάσταση μέθης και εκτός του επεισοδίου που προκάλεσαν στο “Ελ. Βενιζέλος” -μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανθρώπων της ΕΠΟ- φέρονται να δημιούργησαν πρόβλημα και στη διάρκεια της πτήσης τους προς την Αθήνα!

Οι Πολωνοί διαιτητές -σύμφωνα με μαρτυρίες- είχαν έντονη λογομαχία με Έλληνες επιβάτες, αναφέρθηκαν απαξιωτικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και συνέχισαν να διαπληκτίζονται ακόμα και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Οι τέσσερις Πολωνοί δεν είχαν επικοινωνήσει έως το μεσημέρι με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η ΕΠΟ αναμένεται να τους αντικαταστήσει με Έλληνες διαιτητές κι έτσι το ΑΕΚ – Άρης να διεξαχθεί κανονικά.

Σύμφωνα όμως με τα Μέσα της Πολωνίας, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς. Το “meczyki.pl” αναφέρει ότι ο δημοσιογράφος Τόμας Βλόνταρτσικ επικοινώνησε με τους συμπατριώτες του διαιτητές και αυτοί του έδωσαν τη δική τους εκδοχή.

«Επικοινωνήσαμε με τους Πολωνούς διαιτητές που αρνούνται την εκδοχή που δίνουν τα ελληνικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτούς, δύο Έλληνες που μιλούσαν πολωνικά τους επιτέθηκαν, λέγοντας ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και είπαν πως θα τους καταστρέψουν. Ένας εκ των Ελλήνων έφτυσε έναν διαιτητή», αναφέρεται στην ιστοσελίδα meczyki.pl.

Σχόλιο για το αν ήταν μεθυσμένοι όχι μόνο στην πτήση αλλά και ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δεν έκαναν. Για όλα τα γεγονότα, φαίνεται ότι έχει ενημερωθεί ο επικεφαλής της διαιτησίας στην Πολωνία, Τόμας Μικούλσκι.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News