Τετάρτη 15 Μάιος 2024, 14:50
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αχαΐα: Οι συνευρέσεις έγιναν «βιασμοί» για να μην επιστραφούν τα δανεικά

Η αντίστροφη μέτρηση για τον βιαστή με το πριόνι, μέχρι τη στιγμή που καταγγέλθηκε η βίαιη δράση του, άρχισε τα Χριστούγεννα του 2019, στο ημιορεινό χωριό της Τριταίας.

Η 70χρονη κουνιάδα δέχθηκε πρόσκληση από τον 65χρονο συνταξιούχο να φάνε μαζί, σε μια προσπάθεια του τελευταίου να την μεταπείσει ώστε να μην υποβάλει μήνυση για τους κατ’ εξακολούθηση βιασμούς της τα προηγούμενα χρόνια. Το θύμα δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση και βρήκε το θάρρος ν’ αποκαλύψει τον εφιάλτη της.

Ολ’ αυτά αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου, που καταδίκασε τον 65χρονο σε φυλάκιση 5 χρόνων, με την ύφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Πάντως, όπως υποστήριξε στην στήλη ο συνήγορος του δράστη, Χρήστος Μπούνιας, το χωριό κράτησε αποστάσεις, αφού ουδείς συγχωριανός των «πρωταγωνιστών» της ιστορίας δέχθηκε να καταθέσει στο δικαστήριο.

Ο κ. Μπούνιας πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου και η 70χρονη είχαν οικονομικές διαφορές και η δεύτερη όταν πιέστηκε να επιστρέψει δανεικά χρήματα στον κουνιάδο της, αποφάσισε να χαρακτηρίσει τις συνευρέσεις τους βιασμούς. Οι ένορκοι δεν πείσθηκαν και στον δεύτερο βαθμό είμαστε πεπεισμένοι ότι θ’ ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση…».

pelop

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News