Παρασκευή 3 Μάιος 2024, 1:11
Lifestyle

Ο δεκάλογος που κάνει τον «Παράξενο Κόσμο» την πιο συναρπαστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους

Λατρεύεις τις animation ταινίες, αλλά ακούς συχνά τη φράση πως είναι μόνο για παιδιά;

Ήρθε η ώρα να δώσεις τη δική σου απάντηση επί του θέματος, Queenette, μιας και ο κόσμος των κινουμένων σχεδίων έχει πολλά να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως χρόνο με τον χρόνο το animation ξεπερνά τον εαυτό του και κάθε νέα ταινία είναι τεχνικά άψογη και αισθητικά μαγευτική, «ταξιδεύοντας» μας σε άγνωστους κόσμους. Φυσικά, η πρόοδος δεν εντοπίζεται μόνο στα τεχνικά μέρη αλλά και στο σενάριο, μιας και νέες θεματολογίες, προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς του σύγχρονου κοινού κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους, με αποτέλεσμα -εκτός από τους μικρούς της παρέας- όλο και περισσότεροι ενήλικες να γοητεύονται από τις δυνατότητές των κινουμένων σχεδίων. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως το animation βρίσκεται πλέον στο peak του και συνεχίζει προοδευτικά!

Αν, λοιπόν, αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι λόγοι που καθιστούν ξεπερασμένο το στερεότυπο πως οι animation ταινίες είναι μόνο για παιδιά, συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις αμέσως τους δέκα λόγους για τους οποίους η νέα, sci-fi περιπέτεια της Walt Disney Animation Studios, «Παράξενος Κόσμος», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου από τη Feelgood Entertainment, ήρθε για να σε συναρπάσει!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News