Κυριακή 19 Μάιος 2024, 3:51
Lifestyle

Αυτή η νύχτα μένει: Γιάννης Εγγλέζος: Το κοινό στοιχείο που έχει με τον ήρωα που υποδύεται

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα.

  • Θα θέλατε να μας μιλήσετε για τον Αλέξανδρο και για το τι είναι αυτό που σας κέντρισε το ενδιαφέρον ώστε να δεχτείτε την πρόταση για το συγκεκριμένο ρόλο.

Αυτό που μου κέντρισε πρωτίστως το ενδιαφέρον ήταν ο διττός χαρακτήρας του Αλέξανδρου, οι αντιθέσεις του και, φυσικά, το μυστικό που κρύβει. Είναι ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί προσεχώς και έρχεται σε κόντρα με την επαγγελματική του ιδιότητα, αλλά και με τα δεδομένα του τόπου όπου ζει και εργάζεται. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο Αγρίνιο με σκοπό να μάθει πώς έφυγε από τη ζωή η αδελφή του, η Μαρίνα. Η σχέση του τόσο με τον Στρατή όσο και με τον Χρήστο είναι οριακή.

  • Τι να περιμένουμε;

Στην πραγματικότητα, με τον Χρήστο προσπαθεί να ξορκίσει το κοινό τους παρελθόν και να τον ξεσκεπάσει. Κάποιες φορές απογοητεύεται και από τον Στρατή. Θέλει ο Στρατής να αντιπροσωπεύει όλα αυτά που δεν αντιπροσωπεύει ο Χρήστος.

  • Θα ανακαλύψει πράγματα στην ερευνά του για το θάνατο της αδελφής του;

Ναι, έχει φτάσει πολύ κοντά στην άκρη του νήματος, αλλά την κρίσιμη στιγμή θα υπάρξει μια αποκάλυψη που τα ανατρέπει όλα! Θα μηδενίσει ό,τι έχει ανακαλύψει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

eglezos.jpg
  • Έχετε κοινά στοιχεία με τον Αλέξανδρο;

Νομίζω ότι μας ενώνει πολύ το αίσθημα του δικαίου.

  • Κάνατε το επαγγελματικό σας ξεκίνημα με την ταινία «Σμύρνη μου, αγαπημένη». Τι κρατάτε από αυτήν τη συνεργασία;

Ήταν ο πρώτος μου κεντρικός ρόλος. Ήταν μια βουτιά στα βαθιά, σχετικά νωρίς. Κρατώ τον επαγγελματισμό που επέδειξαν όλοι οι συνεργάτες, καθώς και το επίπεδο της δουλειάς που ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα για πολλές ακόμα παραγωγές. Θα ήθελα να το συναντώ σε όλες τις δουλειές που κάνω, είπε ο Γιάννης Εγγλέζος στο 7 Μέρες TV.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News