Σάββατο 5 Οκτώβριος 2024, 12:43
Viral

Βγήκε για ποτό και γύρισε με χρέος 50 δισεκατομμύρια

Μια νεαρή κοπέλα βγήκε με την παρέα της σε κλαμπ και το επόμενο πρωί ανακάλυψε στον λογαριασμό της μια οφειλή ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η βραδινή έξοδος της γνωστής TikToker Maddie πήρε απρόσμενη τροπή, αφού, έχοντας πιει λίγο παραπάνω, βρέθηκε να χρωστάει ένα τεράστιο ποσό. Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της με τους ακόλουθούς της, εξηγώντας πως η βραδιά που πέρασε απλά πίνοντας μπύρες με την παρέα της, της κόστισε… δισεκατομμύρια, ποσό που δεν υπήρχε καν στην τραπεζική της κάρτα, οδηγώντας σε ένα εξωφρενικό χρέος.

Όπως ανέφερε, όταν ξύπνησε και άνοιξε την εφαρμογή της τράπεζάς της, έμεινε άφωνη βλέποντας το τεράστιο χρέος. Το υπόλοιπο του λογαριασμού της ήταν μόλις 76,28 δολάρια, ενώ από κάτω εμφανιζόταν η αστρονομική οφειλή των 50 δισεκατομμυρίων.

Χωρίς να χάσει χρόνο, επικοινώνησε με την τράπεζά της και ο εκπρόσωπος που μίλησε μαζί της την διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο για τραπεζικό λάθος. Λίγα λεπτά αργότερα, το υπόλοιπό της επανήλθε στο κανονικό και η περιπέτεια της νεαρής TikToker έλαβε τέλος.

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News