Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024, 23:45
Ελληνική Μουσική

APON: Ακούστε το νέο τραγούδι «Χιλιόμετρα»

Ο APON συνεχίζει να γράφει «Χιλιόμετρα» στο κοντέρ της επιτυχίας.

Ο APON, ο ταλαντούχος δημιουργός που έχει κερδίσει το κοινό με τα αυθεντικά τραγούδια του και την ιδιαίτερη μουσική ταυτότητά του, συνεχίζει τη δυναμική πορεία του με το νέο single του «Χιλιόμετρα», προσφέροντας ακόμα μία επιτυχία που καθηλώνει με τον ρυθμό και τους στίχους της.

Όπως και στις προηγούμενες κυκλοφορίες του, έτσι και εδώ διακρίνεται η ξεχωριστή στιχουργική και μουσική προσέγγισή του.

Ο ίδιος ο APON υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού, ενώ η παραγωγή έγινε από τον τακτικό συνεργάτη του IAMSTRONG – ένα δίδυμο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο μουσικό στερέωμα της Ελλάδας.

Πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα, το «Χιλιόμετρα» είχε ήδη γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο TikTok.

Με πάνω από 5.000 video creations στην πλατφόρμα, το τραγούδι αναδείχθηκε σε ένα viral φαινόμενο που κατέκτησε τις τάσεις των χρηστών, υπογραμμίζοντας τη σύνδεση του APON με τη νέα γενιά.

Το «Χιλιόμετρα» κυκλοφορεί αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Βοριάς», που ανέδειξε ακόμα περισσότερο το ταλέντο του APON.

Το «Βοριάς» έγινε τριπλά πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμες, συγκεντρώνοντας πάνω από 31.000.000 stream points μέσα σε μόλις δύο μήνες. Επιπλέον, το τραγούδι κατέκτησε την κορυφή των charts, φτάνοντας στο No. 1 του Viral 50 Greece στο Spotify και στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube με την απλή κυκλοφορία του audio release.

Με αυτές τις επιτυχίες να ακολουθούν τον δημιουργό, το «Χιλιόμετρα» αναμένεται να διαγράψει μία ανάλογη πορεία, θέτοντας τις βάσεις για να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη επιτυχία του APON.

Ο APON ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική σκηνή της Ελλάδας με στίχους που άγγιξαν βαθιά το κοινό και συνθέσεις που ξεχώρισαν για την πρωτοτυπία και τη φρεσκάδα τους.

Από τα πρώτα του βήματα, απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους δημιουργούς της γενιάς του. Με τις συνεργασίες του και τις κυκλοφορίες του, συνεχίζει να εξελίσσεται, διαμορφώνοντας το δικό του μοναδικό στίγμα στον χώρο της μουσικής.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News