Πέμπτη 2 Μάιος 2024, 20:02
Ευ Ζην

7 «αλλόκοτα» Airbnb σαν να έχουν βγει από ταινία του Wes Anderson

Μιας που πριν από λίγες ημέρες, έκανε πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες η νέα ταινία του Wes Anderson με τίτλο «Asteroid City» και μιας που τους προηγούμενους μήνες, είχαμε τόσο εντυπωσιαστεί από το αντίστοιχο TikTok trend που είχε βρει έμπνευση στις ταινίες και την αισθητική του γνωστού σκηνοθέτη, γιατί να μην το επεκτείνουμε λιγάκι αυτό;

Υπάρχουν ορισμένα Airbnb ανά τον κόσμο, που μοιάζουν σαν να έχουν βγει σχεδόν κυριολεκτικά από ταινία του Wes Anderson. Θα μπορούσαν άνετα να αποτελούν κομμάτι του σκηνικού μίας κινηματογραφικής του δημιουργίας, όμως το σίγουρο είναι πως κάνουν τους ενοικιαστές τους να αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε ένα film set.

Future Styled Flying Saucer – Redberth, UK

Το συγκεκριμένο rental βρίσκεται σε ένα μεγάλο καταπράσινο χωράφι, λίγα χιλιόμετρα όμως μακριά από αρκετές παραθαλάσσιες πόλεις, όπου οι ενοικιαστές μπορούν να απολαύσουν παραλίες με λευκή άμμο και γραφικά τοπία. Η «παραξενιά» του χώρου σίγουρα ακουμπά πάνω στο αλλόκοτο στιλ του Wes Anderson και ο σχεδιασμός του, εντός και εκτός του χώρου, έχει αυτή τη σχεδόν άρτια τελειότητα συμμετρίας.

 

Kind of Blue 1959 Airstream – Joshua Tree, California

Ένα προσφάτως ανακαινισμένο Airstream του 1959, με φωτεινό και ανάλαφρο εσωτερικό σχεδιασμό και διακόσμηση που έχει εμπνευστεί από το εκπληκτικό τοπίο της ερήμου στο Joshua Tree. Πέρα από το ότι προσφέρει επαφή με ένα πανέμορφο εθνικό πάρκο της Αμερικής, ακριβώς στην «πίσω αυλή» σου, περιλαμβάνει hot tub και εξωτερική κουζίνα που μπορεί να προγραμματιστεί για ιδιωτική χρήση.

 

Pop Art Apartment – Puglia, Italy

Γιατί να λείπει η Ιταλία από μία λίστα με Wes Anderson επιλογές; Ένα διαμέρισμα γεμάτο χρώματα, που έχει σχεδιαστεί από καλλιτέχνες, ώστε να πετυχαίνει την maximum προσωπικότητα του χώρου, αλλά και τη γοητεία της αισθητικής. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κάθε μοντέρνα άνεση που θα μπορούσε να χρειαστεί κάποιος κάτω από τον ήλιο της Puglia, και όλοι οι χώροι του καταλύματος είναι κορυφαίας ποιότητας.

 

Secret Suite – Santorini, Greece

Φυσικά και κάτι με εσάνς Wes Anderson μπορούμε να βρούμε και στη χώρα μας. Γεμάτη με παστέλ χρώματα (κοντά στην αισθητική του «The Grand Budapest Hotel»), η σουίτα χαρακτηρίζεται από διακόσμηση με έμπνευση μερικές δεκαετίες πίσω, κάτι που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τον μεσογειακό παράδεισο που μπορεί να απολαύσει κάποιος σε ένα νησί, όπως η Σαντορίνη.

 

The Pink House – Tiptree, Essex, United Kingdom

Μία πραγματική ροζ πανδαισία. Ένα μαγευτικό σπίτι στο Esssex με μονόκερους, φλαμίνγκο και πολύ, ΠΑΡΑ πολύ ροζ. Όλα αυτά προσθέτουν στο ήδη αρχικό στιλ διακόσμησης του χώρου, κάνοντας το experience των διακοπών σε αυτό το κατάλυμα, μία εμπειρία ζωής, ενώ μπορεί κανείς να περιμένει ανακτορικούς χώρους και ανέσεις σε αφθονία.

 

Flea Windmill – Acores, Portugal

Μία επιλογή που σου κόβει την ανάσα με την αλλόκοτη φύση του κτιρίου και την ιδιαίτερη αισθητική που έχει να σου προσφέρει, σαν να βλέπεις ήδη μπροστά σου το πλάνο του Wes Anderson. Ένα διαμάντι του 19ου αιώνα, στην κορυφή ενός γκρεμού, ο εν λόγω ανεμόμυλος υπόσχεται στους επισκέπτες του μία καθηλωτική διαμονή στην ακτή με θέα 360 μοιρών. Το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από πινελιές χρώματος με κατάφυτους κήπους και τη φύση ακριβώς έξω από την πόρτα σου.

 

Secluded AirShip – Drimnin, Scotland, United Kingdom

Αυτή η κάψουλα αλουμινίου είναι ό,τι πιο κοντινό θα βρεις σε υποβρύχιο, αλλά πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και τυγχάνει να είναι τοποθετημένη σε μία τεράστια έκταση highlands, με θέα του Sound of Mull που κόβει την ανάσα. Φρέσκος αέρας, περίπατοι στη φύση και μετά, χουχούλιασμα σε ένα funky δωμάτια με θέα.

 

Με πληροφορίες από purewow.com

πηγή: pelop.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News