Τρίτη 16 Απρίλιος 2024, 14:13
Ελλάδα

Βόλος: Καταγγελία για ασέλγεια και διασυρμό 14χρονης με ροζ φωτογραφία από 19χρονο

Βράζουν οι γονείς της ανήλικης και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 19χρονου. Η καταγγελία για ασέλγεια και διανομή πορνογραφικού υλικού με θύμα ένα κορίτσι 14 ετών, προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στον Βόλο

Ο Βόλος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς της 14χρονης για ασέλγεια και διασυρμό της κόρης τους, με υλικό πορνογραφίας. Ως δράστη κατηγορούν έναν 19χρονο. Εκείνος απαντάει πως δεν γνώριζε την πραγματική ηλικία της μαθήτριας Γυμνασίου και πως δεν έστειλε ο ίδιος την επίμαχη φωτογραφία με το παιδί. Οι γονείς της ανήλικης ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία, με το όλο θέμα να προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην πόλη.

Δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κατοχή πορνογραφικού υλικού και διανομή, άσκησε η Εισαγγελία Βόλου κατά ενός 19χρονου έπειτα από προκαταρκτική εξέταση με βάση τη μήνυση των γονιών μιας 14χρονης κοπέλας στο Βόλο.

Η υπόθεση χρονολογείται από το Μάιο του 2021, τέσσερις μήνες μετά το χωρισμό της κοπέλας από το νεαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες η δίωξη για κατοχή και διανομή πορνογραφικού υλικού αφορά μια φωτογραφία που βρέθηκε και στην οποία οι δύο νέοι εμφανίζονται με τα εσώρουχα σε μπανιέρα, φωτογραφία που αργότερα εστάλη στα κινητά τηλέφωνα φίλων της 14χρονης.

Ο 19χρονος απολογήθηκε χθες 8 Δεκεμβρίου στον ανακριτή Βόλου και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του, χωρίς μάλιστα να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε ότι νόμιζε ότι η κοπέλα είναι μεγαλύτερη, όπως του είχε πει και όπως φαίνονταν από την εικόνα της στα κοινωνικά δίκτυα.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News