Σάββατο 20 Απρίλιος 2024, 6:19
Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Μετά τον Σκουλό, σειρά είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου- Την έκανε unfollow από το Instagram!

Πριν από λίγες μέρες, η Βίκυ Καγιά έκανε unfollow τον Δημήτρη Σκουλό, ενώ τώρα σειρά είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που όπως είδαμε δεν ανήκει και εκείνη πλέον σε εκείνους που ακολουθεί στο Instagram. 

Γνωστή είναι η κόντρα ανάμεσα στις δυο γυναίκες ήδη μετά από την λήξη του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μόδας GNTM και όπως βλέπουμε, η σχέση τους δεν έχει εξωμαλυνθεί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στο ριάλιτι μόδας GNTM, ωστόσο μετά από την λήξη της συνεργασίας τους, δεν έχουμε δει να κάνουν ξανά κάτι μαζί. Οι φήμες για την κόντρα τους έχουν φουντώσει για τα καλά, χωρίς καμία από τις δυο τους να έχει επιβεβαιώσει κάτι, ίσα ίσα που σε όλες τους τις δηλώσεις απαντούν καθαρά αντικειμενικά η μια για την άλλη.

Πριν από λιγες μέρες ωστόσο παρατηρήσαμε πώς η Βίκυ Καγιά είχε κάνει unfollow από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Δημήτρη Σκουλό, ενώ το ίδιο συνέβη και τώρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιας και την έσβησε και εκείνη. Παρ΄όλα αυτά, πριν από λίγες μέρες, η ίδια είχε κάνει σχετικές δηλώσεις για το My Style Rocks.

“Δεν έχω δει ακόμα το My Style Rocks. Καλά έκανε ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που πήγαν εκεί. Ο καθένας κάνει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την καριέρα του” είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του My Style Rocks.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

:


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News